Zullen altcoins floreren na de Bitcoin ETF lancering? Een diepgaande blik.

CChristiaan 20 januari 2024 07:02

Na de lancering van de Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) zijn altcoins, met name Cardano (ADA) en Solana (SOL), het middelpunt van de aandacht geworden. Analisten zien een positieve toekomst voor ADA, terwijl SOL een neerwaartse trend doormaakt.

Bitcoin ETF zet altcoins in de schijnwerpers

Met de langverwachte lancering van de Bitcoin ETF zijn er verschuivingen op de cryptomarkt. In deze dynamische omgeving springen altcoins, en dan vooral Cardano (ADA) en Solana (SOL), in het oog. Deze munten trekken veel investeerders aan en laten interessante prijstrends zien. De lancering van de Bitcoin ETF heeft voor deze veranderingen gezorgd en heeft deze munten in de schijnwerpers gezet.

ADA kan SOL overtreffen

Analisten zijn optimistisch over de vooruitzichten van ADA en voorspellen dat het Solana zal overtreffen. SOL maakt ondanks recente pieken momenteel een neerwaartse trend door. De vraag is nu of ADA op het punt staat om SOL over te nemen terwijl SOL's groei vertraagt.

Solana heeft een roerige tijd achter de rug. Na een opmerkelijke stijging tot boven de $100 in december 2023, is de munt nu in een neerwaartse trend beland. Ondanks samenwerkingen met bedrijven als Shopify en de lancering van Saga Mobile, daalt SOL op dit moment dagelijks met meer dan 6% en wordt het verhandeld tegen $94,67.

Cardano's groeipotentieel

Ondanks de huidige neerwaartse trend van Cardano, blijven analisten zoals Ali Martinez optimistisch. Martinez voorspelt dat ADA kan stijgen naar $0,700, ondanks dat de munt momenteel wordt verhandeld tegen $0,5004. Deze voorspelling is gebaseerd op een zich ontvouwende bullish trend. Echter, de huidige prijs van ADA laat een opmerkelijke daling zien van 14,9% in 7 dagen en 18,42% in 30 dagen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.