Zal Dogecoin door het Dak Schieten? Analist Ziet Mogelijkheid voor Stijging tot $18

HHenk 19 november 2023 13:01

Crypto analist Tony The Bull suggereert dat Dogecoin, ondanks de huidige correctie in de cryptomarkt, nog ruimte heeft om te groeien. Een technische analyse wijst op een mogelijke stijging tot wel $18.

Dogecoin houdt stand ondanks marktcorrectie

Ondanks de huidige turbulentie op de cryptomarkt blijft Dogecoin opmerkelijk stabiel. Terwijl andere cryptocurrencies kampen met dalende koersen, houdt Dogecoin stand. Deze veerkracht suggereert dat er nog steeds potentieel is voor groei, ondanks de marktcorrectie. Crypto analist Tony The Bull ziet in deze tendens een mogelijkheid voor Dogecoin om verder in waarde te stijgen.

Technische analyse suggereert mogelijke koersstijging

De analist houdt de 1-Maands Parabolische SAR nauwlettend in de gaten. Deze technische indicator, die veelvuldig wordt gebruikt in de financiële markten, helpt bij het identificeren van prijstrends van een activum. De Parabolische SAR toont zich als een reeks stippen boven of onder de prijsgrafiek, waarbij de positie van de stippen mogelijke omkeerpunten in de trend aanduidt. Volgens deze indicator zou de koers van Dogecoin zelfs kunnen stijgen naar $18.

Dogecoin gaat letterlijk naar de maan

In een fascinerende wending heeft het Dogecoin-team aangekondigd dat een fysieke Dogecoin munt aan boord zal gaan van de Peregrine Lunar Lander. Deze stap dient als symbool voor de groeiende invloed van Dogecoin in de echte wereld, buiten de digitale grenzen van de cryptomarkt. De lancering van de Peregrine Lunar Lander, met de Dogecoin aan boord, is gepland voor 23 december.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, is er goed nieuws. Bitvavo, een van de meest gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, biedt nieuwe gebruikers een uitzonderlijke deal aan. Door je aan te melden via de onderstaande knop ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.