XRP: Vooruitzicht op prijsstijging naar $0,66 volgens cryptoanalist

CChristiaan 3 oktober 2023 16:23

De bekende cryptoanalist Dark Defender voorspelt een stijging van de XRP-prijs naar $0,66 op korte termijn. Zijn voorspelling is gebaseerd op Fibonacci-niveaus en eerdere trendwaarnemingen.

Fibonacci-niveaus voorspellen XRP-stijging

Volgens Dark Defender, een bekende naam in de cryptowereld, heeft XRP kans om deze week een prijs van $0,66 te bereiken. Deze voorspelling is gebaseerd op de technische analyse van de Fibonacci-niveaus. Het is belangrijk om te vermelden dat Fibonacci-niveaus een veelgebruikte tool zijn in de financiële marktanalyse, waarbij specifieke percentages uit de Fibonacci-reeks helpen om potentiële steun- en weerstandsniveaus voor een activumprijs te identificeren.

Oplopende driehoek wijst op potentiële XRP-groei

Dark Defender heeft opgemerkt dat de XRP koers onlangs uit een oplopende driehoek is gebroken. Dit is in de technische analyse vaak een positief teken. Het houdt in dat ondanks weerstand, er een stijgende steunlijn is die suggereert dat kopers steeds vastberadener worden. Als de koers boven de $0,50 blijft, is er volgens de analist ruimte voor verdere groei naar $0,66. Deze beweging is al ingezet met een stijging van 8%.

Lange termijn verwachtingen voor XRP zijn positief

Naast een korte termijn stijging, is Dark Defender ook optimistisch over de lange termijn vooruitzichten van XRP. Hij ziet mogelijkheden voor een koersstijging zodra XRP de grens van $0,55 passeert. Verder verwacht de analist dat de XRP koers op de lange termijn de weerstand van $0,91 kan doorbreken. Naar zijn mening zal de XRP na het bereiken van dit niveau gemakkelijk de $1 kunnen passeren, met een potentieel om verder te stijgen naar $1,33.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van XRP of andere cryptocurrencies, heeft Bitvavo een aantrekkelijke aanbieding. Nieuwe gebruikers die zich aanmelden bij Bitvavo krijgen een exclusieve deal: ze ontvangen 10 euro gratis en hoeven geen handelskosten te betalen over hun eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is een geweldige kans om de cryptomarkt te verkennen zonder extra kosten.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.