XRP-token heeft potentieel om te stijgen tot $6,29 als cruciaal weerstandsniveau wordt doorbroken

HHenk 14 september 2023 10:22

De XRP-token trekt veel aandacht in de zich herstellende cryptomarkt. Analyses suggereren een toekomstige waarde tot $6,29 per XRP-token, mits een cruciaal weerstandsniveau wordt overwonnen. De groeiende interesse van institutionele investeerders en geplande technologische upgrades aan de XRP Ledger dragen bij aan dit potentieel.

Potentieel voor grote waardestijging XRP

Volgens de crypto-analist CoinsKid kan de XRP-token een aanzienlijke waardestijging doormaken, met een ambitieus doel van $6,29, als het een cruciaal weerstandsniveau, de zogenaamde 'rode lijn', weet te overwinnen. Hij benadrukt wel dat de cryptovaluta eerst een belangrijke grens van $1 moet bereiken, wat al een verdubbeling zou betekenen van de huidige prijs van $0,483. Deze waardestijging zal echter niet onmiddellijk plaatsvinden, maar is een lange termijn verwachting.

Vertrouwen in XRP groeit onder investeerders

In het licht van recente positieve ontwikkelingen lijkt het vertrouwen in XRP onder institutionele investeerders te groeien. Zo werd er onlangs voor maar liefst $700.000 geïnvesteerd in XRP-beleggingsproducten. Dit is een opmerkelijke positieve instroom in vergelijking met andere cryptocurrency beleggingsproducten, die in dezelfde periode een uitstroom van $59 miljoen zagen. Deze hernieuwde interesse in XRP is mede te danken aan een gunstige uitspraak in een zaak aangespannen door de Amerikaanse SEC tegen XRP.

Belangrijke upgrades voor de XRP Ledger

De XRP Ledger is klaar voor een belangrijke upgrade die de transactiedoorvoer zal verhogen van 1.500 naar 3.400 transacties per seconde. Deze verbetering is bedoeld om de efficiëntie en snelheid van transacties drastisch te verhogen. Bovendien kunnen XRP-tokenhouders binnenkort inkomsten genereren via de blockchain, na de lancering van het XLS-30d-amendement, dat een ingebouwd Automated Market Maker (AMM) handelsplatform zal introduceren in het grootboek.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld en mogelijk XRP of een andere crypto willen kopen, is er een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo. Nieuwe gebruikers die zich aanmelden bij Bitvavo ontvangen niet alleen 10 euro gratis, maar betalen ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.