XRP Koers kan in 2025 Tot $21 Stijgen, Volgens Crypto-Analist

HHenk 10 augustus 2023 00:38

Een toonaangevende crypto-analist voorspelt een mogelijke stijging van de Ripple (XRP) koers tot $21 tegen 2025. Deze voorspelling is gebaseerd op Fibonacci Retracement-niveaus en de positieve ontwikkelingen in de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse SEC.

XRP Voorspelde waardestijging naar $21

De bekende crypto-analist van het YouTube-kanaal CoinsKid heeft een prijsanalyse van XRP uitgevoerd en komt tot een opmerkelijke conclusie. Op basis van de Fibonacci Retracement-niveaus voorspelt de analist dat XRP in 2025 een waarde van $21 kan bereiken. Dit impliceert een mogelijke prijsstijging van bijna 32 keer ten opzichte van de huidige koers, die rond de $0,66 schommelt.

Rechtszaak met SEC ondersteunt voorspelling

Deze ambitieuze voorspelling wordt deels onderbouwd door het positieve verloop van Ripple in de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Vorige maand ervoer XRP al een aanzienlijke prijsstijging. Op 13 juli, na het nieuws over een gunstige wending in de rechtszaak voor het Amerikaanse blockchainbedrijf, sprong de munt van $0,47 naar ongeveer $0,82. Dit resulteerde in een opmerkelijke prijsstijging van meer dan 74% in slechts enkele uren.

Het blijft onzeker of de SEC in beroep zal gaan tegen de recente uitspraak en, mocht dat gebeuren, hoe groot de kans is dat zo’n beroep succesvol zal zijn. De gerenommeerde advocaat Bill Morgan heeft zijn visie gegeven op de beslissing van rechter Torres, die liet weten dat XRP geen effect is. Volgens Morgan is het niet waarschijnlijk dat deze uitspraak teruggedraaid zal worden. Deze mening wordt gedeeld door een andere vooraanstaande pro-XRP advocaat, John Deaton.

Wanneer het vertrouwen herstelt en het sentiment positiever wordt, heeft de XRP-koers potentieel om aanzienlijk te stijgen. CoinsKid benadrukt dat het van cruciaal belang is voor XRP om eerst de belangrijke grens van $1,30 te overtreffen. Voordat dit doel echter bereikt kan worden, moet XRP de uitdagende barrière van $1 doorbreken, welke aanzienlijke weerstand biedt. Als de koers de $1,30 overtreft, zal dit door veel handelaren en investeerders als een sterk koopsignaal worden gezien.

Samenvatting van de XRP voorspelling

CoinsKid, een vooraanstaande crypto-analist, voorspelt een potentiële waarde van $21 voor XRP in 2025 op basis van Fibonacci Retracement-niveaus. Dit zou een aanzienlijke groei vanaf de huidige prijs van $0,66 betekenen. De positieve rechtszaakresultaten van Ripple tegen de SEC en het vertrouwen van prominente XRP-advocaten in de standvastigheid van de recente juridische uitspraak ondersteunen deze voorspelling.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.