XRP kan naar $35 schieten met juiste timing van Ripple's beursgang, volgens crypto-expert BitBoy

HHenk 20 juli 2023 10:02

Crypto-influencer Ben ‘BitBoy’ Armstrong voorspelt een flinke prijsstijging voor XRP, de cryptocurrency van Ripple, als Ripple haar beursgang op het juiste moment doet. Hij geeft een voorspelling van $15 binnen anderhalf jaar, maar dit zou kunnen stijgen tot $35 bij een goed getimede beursgang.

BitBoy voorspelt flinke stijging voor XRP

In een recente tweet liet Ben 'BitBoy' Armstrong weten dat het realistisch is om aan te nemen dat de prijs van XRP in de komende 18 maanden tot $15 zal stijgen. Dit zou een aanzienlijke stijging van 1.729% betekenen ten opzichte van de huidige waarde van de cryptocurrency. Zijn voorspelling onderstreept zijn geloof in het langetermijnpotentieel van XRP en de mogelijkheden die deze digital asset biedt.

Ripple's beursgang kan XRP naar $35 lanceren

Het optimisme van BitBoy houdt hier echter niet op. Hij gaat verder met speculeren dat een succesvolle en goed getimede beursgang van Ripple de prijs van XRP nog verder kan opdrijven. Volgens zijn schattingen zou de waarde van XRP in dit scenario zelfs kunnen stijgen tot $35, wat een ongelofelijke stijging van 4.168% zou betekenen. Dit benadrukt de mogelijke invloed van een beursgang op de prijsontwikkeling van een cryptocurrency.

Ondanks zijn optimistische voorspellingen, wijst BitBoy wel op een potentiële complicatie. Er is altijd de mogelijkheid dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) in beroep gaat tegen de recente gerechtelijke uitspraak. Hoewel BitBoy denkt dat de kans klein is, zou een dergelijk 'zinloos en wraakzuchtig' beroep van de SEC de enige belemmering kunnen zijn voor XRP om zijn recordwaarde te overtreffen.

Golf van optimisme rond Ripple en XRP

Er is een hernieuwde golf van optimisme rondom Ripple en zijn cryptocurrency, XRP. De recente indrukwekkende prijsstijging – een sprong van meer dan 70% – en de exponentiële toename van handelsvolumes wijzen op een groeiend vertrouwen van zowel particuliere als institutionele beleggers. Marktanalisten zien een opwaartse trend onder deze financiële zwaargewichten, wat het potentieel van Ripple en XRP binnen de cryptowereld onderstreept.

Voor geïnteresseerde lezers die de cryptowereld willen betreden en misschien Ripple willen kopen, is er goed nieuws. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding. Bij aanmelding via de onderstaande knop ontvangen ze niet alleen 20 euro gratis, maar betalen ze ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.