Walvissen duiken op XRP met een aankoop van 350 miljoen dollar

HHenk 16 september 2023 12:21

Een groep walvissen is naar voren gekomen als grote kopers van XRP, na het verkrijgen van 690 miljoen XRP, ongeveer gelijk aan 350 miljoen dollar. Deze ontwikkeling, die samenvalt met een herstel in de XRP koers, duidt mogelijk op een bullish trend voor de cryptocurrency.

BlackRock geruchten en stijgende RSI

In de wereld van cryptocurrency is een stijgende RSI vaak een indicatie voor positieve prijsbewegingen. Het gerucht dat BlackRock, 's werelds grootste vermogensbeheerder, Ripple's XRP onder de loep neemt, lijkt bij te dragen aan deze positieve trend. Let wel, dit is nog steeds slechts speculatie en het is belangrijk voor investeerders om het nieuws nauwgezet te volgen.

Walvissen duiken op na koersdaling

De afgelopen twee maanden heeft XRP een winstnemingsperiode ondergaan, wat resulteerde in een daling van de koers met ongeveer 40 procent. Echter, ondanks deze daling, hebben whales, of grote investeerders, besloten om in te stappen. Tussen 30 juli en 15 september hebben deze walvissen 690 miljoen XRP aangekocht, ter waarde van ongeveer 350 miljoen dollar. Deze massale inkoop kan wijzen op een bullish toekomst voor XRP.

Bullish momentum aangegeven door RSI

Het positieve momentum voor XRP wordt niet alleen weerspiegeld in de aankoopactiviteiten van de whales, maar ook in de RSI die boven de 40 staat. Hoewel dit geen garantie is voor toekomstige winsten, zijn dit wel fundamentele voorwaarden die kunnen leiden tot een prijsstijging. De combinatie van deze factoren kan wijzen op een bullish trend voor XRP.

Voor degenen die overwegen om in de wereld van cryptocurrency te stappen, is er een speciale aanbieding beschikbaar. Door je aan te melden bij Bitvavo via Newsbit, ontvang je niet alleen 10 euro gratis crypto, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is een mooie kans voor beginnende crypto-investeerders om hun reis te starten.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.