Voorspelling van massale bitcoin-stijging door gigantische vermogensbeheerder

HHenk 28 juli 2023 20:21

Vermogensbeheerder Morgan Creek Capital Management voorspelt een enorme stijging van de bitcoin-koers tot $300.000 in 2028. Deze voorspelling is gebaseerd op de huidige waardering van goud en het komende BTC halving-evenement.

Aankomende BTC halving schept verwachtingen

Veel bitcoin (BTC) investeerders zijn op dit moment in een afwachtende houding. Ze hopen op een stijging van de koers door de aanstaande BTC halving. Met nog maar 40.000 transactieblokken te gaan tot het halving-evenement, kijken velen hoopvol naar de toekomst.

Mark Yusko's optimistische voorspelling voor Bitcoin

Mark Yusko, CEO en oprichter van het vermogensbeheerbedrijf Morgan Creek Capital Management, voorspelt dat de koers van bitcoin in 2028 $300.000 zal bereiken. Deze voorspelling is gebaseerd op de huidige waardering van goud. Bitcoin wordt vaak 'digitaal goud' genoemd vanwege de overeenkomsten met het edelmetaal.

Yusko's voorspelling is voornamelijk gebaseerd op historische prijsgegevens en het significant BTC halving-evenement. In het verleden heeft de halving als katalysator gefungeerd voor een langdurige opwaartse trend van Bitcoin. Hoewel het verleden geen garantie biedt voor de toekomst, zal de komende halving de schaarste van Bitcoin verder vergroten.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.