Vooraanstaande analist voorspelt enorme groeipotentie voor Polygon (MATIC)

HHenk 10 november 2023 12:31

Dave the Wave, de beroemde analist die de crash van 2021 voorspelde, verwacht dat cryptocurrency Polygon (MATIC) substantiële stijgingen kan doormaken in de volgende bullmarkt. Hij deelde zijn voorspellingen met zijn 140.000 volgers op Twitter.

Analist ziet grote potentie in Polygon

Bekende analist Dave the Wave, die eerder de financiële crash van 2021 correct voorspelde, ziet een rooskleurige toekomst voor de cryptocurrency Polygon (MATIC). In een recente tweet aan zijn meer dan 140.000 volgers, voorspelde Dave dat Polygon mogelijk een sterke opwaartse trend kan beginnen ten opzichte van Bitcoin (MATIC/BTC). Hij suggereert dat als MATIC driemaal zoveel klimt ten opzichte van BTC en BTC vijf keer over de kop gaat ten opzichte van de Amerikaanse dollar, de resultaten spectaculair kunnen zijn.

Polygon kan met 200% stijgen ten opzichte van Bitcoin

Ondersteund door zijn eigen grafiekanalyse, stelt Dave the Wave dat Polygon een patroon dat het eerder ten opzichte van Bitcoin had, kan herhalen. Als zijn voorspelling uitkomt, dan kan Polygon vanaf het huidige koersniveau met ongeveer 200 procent stijgen ten opzichte van Bitcoin. Momenteel handelt MATIC/BTC op 0,0000220 BTC en Dave verwacht een stijging tot 0,0000618 BTC.

Voorspelling: Bitcoin kan $200.000 bereiken in 2025

Naast zijn voorspellingen voor Polygon, deelt Dave the Wave ook zijn visie op Bitcoin. Volgens de analist toont het 1-jarige bewegende gemiddelde van de munt aan hoe nauwkeurig zijn Logarithmic Growth Curve (LGC) is in het voorspellen van de Bitcoin koers. Op basis van zijn grafiek verwacht Dave enorme stijgingen voor Bitcoin, met een mogelijke piek van ongeveer 200.000 dollar begin 2025.

Polygon presteert momenteel uitstekend en boekt aanzienlijke terreinwinst op Bitcoin. De koers van de munt is gestegen naar 0,8581 dollar, wat een stijging betekent van 7,66 procent in de afgelopen 24 uur en zelfs een stijging van 31,26 procent in de afgelopen week. Deze prijsstijging brengt de marktkapitalisatie van Polygon op 7,85 miljard dollar, waardoor de munt nu op de 13e plaats staat op CoinMarketCap.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.