Volgens crypto-analist Doctor Profit: Bitcoin staat op het punt om grote winsten te boeken

HHenk 20 februari 2024 07:01

Cryptoanalist Doctor Profit, bekend om zijn inzichtelijke rapporten, voorspelt een veelbelovende toekomst voor bitcoin. Hij suggereert dat de munt zich opmaakt voor een 'gouden bullfase', gedreven door een doorbraak boven cruciale weerstandsniveaus en de op handen zijnde halvering van bitcoin.

Doctor Profit voorspelt 'gouden bullfase' voor bitcoin

Doctor Profit, een gerespecteerde cryptoanalist, deelde onlangs zijn positieve visie op de toekomst van bitcoin. Op basis van een gedetailleerde analyse, die zowel technische als psychologische aspecten omvat, voorspelt hij dat bitcoin op het punt staat een 'gouden bullfase' in te gaan. Deze fase wordt gekenmerkt door een ongekende bullish momentum, wat een grote impact kan hebben op de waarde van de munt.

Bitcoin kan nieuwe hoogtepunten bereiken, stelt Doctor Profit

Volgens Doctor Profit gaat bitcoin nieuwe records breken, aangedreven door een significante doorbraak boven belangrijke weerstandsniveaus. Een cruciaal level om in de gaten te houden is de grens van $48.500. Als bitcoin dit niveau weet te behouden, zou dat een sterke indicatie zijn dat de munt op het punt staat aanzienlijke winsten te behalen.

Belangrijk: Bitcoin's bewegingen in Fibonacci retracement zone

Doctor Profit legt bijzondere nadruk op de bewegingen van bitcoin binnen de .618 Fibonacci retracement zone, vooral in de periode na halving evenementen. Met de bitcoin halvering van 2024 in aantocht en nog maar 60 dagen te gaan tot het evenement, is de anticipatie onder investeerders voelbaar. Dit kan een sterke invloed hebben op de prijsontwikkeling van de munt.

Hoewel investeerders zich mogelijk zorgen maken over prijscorrecties, blijft Doctor Profit kalm. Hij benadrukt dat deze correcties een natuurlijk onderdeel zijn van een gezonde markt en dat beleggers deze niet moeten zien als redenen voor alarm. Hij benadrukt dat de huidige marktomstandigheden gunstig zijn voor een lange termijn bullish vooruitzicht.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.