Vier cryptomunten om in de gaten te houden volgens blockchain-analyseplatform

CChristiaan 24 december 2023 07:02

Het blockchain-analyseplatform Santiment heeft aangegeven dat vier specifieke cryptomunten - Ethereum, Shiba Inu, Fetch.ai en Dent - sterke groeipotentieel vertonen. Deze voorspelling komt voort uit de recente waarnemingen van de acties van grote cryptocurrency bezitters, die hun munten van exchanges naar persoonlijke wallets of cold storage verplaatsen.

Grootste cryptocurrency bezitters tonen bullish gedrag

Het blockchain-analyseplatform Santiment identificeert potentiële groeimunten op basis van het gedrag van de grootste cryptocurrency bezitters, ook wel 'whales' genoemd. Wanneer deze whales hun munten van exchanges verwijderen en ze naar persoonlijke wallets of cold storage verplaatsen, wordt dit vaak geïnterpreteerd als een bullish signaal. Dat wil zeggen, ze zijn van plan om hun munten voor langere tijd vast te houden in anticipatie op een stijgende markt, ook wel ‘bull markt’ genoemd.

Afname van munten op exchanges kan prijzen opstuwen

In de afgelopen drie maanden heeft Santiment een afname geconstateerd in de top 10 exchange-adressen die Ethereum, Shiba Inu, Fetch.ai en Dent bezitten. Fetch.ai kende de meest significante terugtrekking met een afname van 26,1%, terwijl Dent de kleinste daling zag met een uitstroom van 1,5%. Deze afname van munten op exchanges kan de liquiditeit verminderen en potentiële prijsschommelingen beperken, wat mogelijk kan leiden tot hogere prijzen aangezien er minder munten beschikbaar zijn voor onmiddellijke handel.

Fetch.ai voorziet verdere prijsgroei

Volgens de bekende crypto-analist Rekt Capital heeft het AI- en blockchain-project Fetch.ai een rooskleurige toekomst. Fetch.ai heeft in de afgelopen twee maanden een indrukwekkende groei van 300% getoond en is recent een samenwerking aangegaan met SingularityNET. Deze samenwerking wordt gezien als een belangrijke factor voor de voortzetting van de opwaartse trend en positieve marktbewegingen.

Voor degenen die het cryptolandschap willen betreden en wellicht Fetch.ai of een andere crypto willen kopen, is er een exclusieve decemberdeal van Nieuwsbit en Bitvavo. Nieuwe klanten kunnen profiteren van een welkomstcadeau van 20 euro en hoeven geen handelskosten te betalen over de eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is een geweldige kans om de cryptomarkt te betreden met een beetje extra ondersteuning.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.