Uniswap crypto maakt flinke sprong: hier is waarom

HHenk 24 februari 2024 07:01

Uniswap crypto kent een flinke koersstijging van 65%. Deze opmerkelijke groei kan worden toegeschreven aan twee grote aankondigingen rond Uniswap: een nieuw beloningssysteem en de introductie van uni.eth.

Nieuw beloningssysteem stimuleert de koers

Eén van de grootste aankondigingen rond Uniswap is de introductie van een nieuw beloningssysteem. Dit systeem beloont UNI-tokenhouders die hun tokens hebben gestaakt en gedelegeerd. Het doel van dit voorstel is om actieve en betrokken delegatie te stimuleren. Dit nieuws heeft een positief effect gehad op de koers van Uniswap, met een stijging van 65% kort na de aankondiging.

'uni.eth': een stap richting gebruiksvriendelijkheid

De tweede grote aankondiging is dat Uniswap het 'uni.eth'-subdomein heeft geclaimd. Dit houdt in dat de beurs de Ethereum Name Service gebruikt om complexe ETH-adressen om te zetten in voor mensen leesbare woorden. Gebruikers kunnen dan kortere namen gebruiken die gemakkelijk te onthouden en te delen zijn. Dit kan bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van Uniswap.

Door de aankondiging van het nieuwe beloningssysteem en de introductie van uni.eth is de koers van Uniswap flink omhoog geschoten; op het moment van schrijven zelfs met 65%. Hieruit blijkt dat investeerders enthousiast zijn over de nieuwe ontwikkelingen rondom Uniswap. Het is echter de vraag waar deze stijging uiteindelijk ophoudt en wat de mogelijke gevolgen op lange termijn zijn.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.