Twee Grote Schokken: Pompliano Voorspelt Positieve Toekomst voor Bitcoin

CChristiaan 4 september 2023 09:38

Anthony Pompliano, bekende podcaster in de Bitcoin-wereld, voorspelt twee grote schokken die de Bitcoin bullmarkt zouden kunnen aanjagen. Hij focust voornamelijk op een vraag- en aanbodschok die de koers flink kunnen opstuwen.

Spot Bitcoin ETF en halving kunnen bullmarkt aanjagen

Anthony Pompliano, bekende naam in de Bitcoin-wereld, verwacht een nieuwe bullmarkt voor Bitcoin. Hij is ervan overtuigd dat de goedkeuring van de Spot Bitcoin ETF, gekoppeld aan het moment van de volgende halving, een vraag- en aanbodschok zal veroorzaken. Deze twee factoren zouden de koers van Bitcoin aanzienlijk kunnen beïnvloeden, mogelijk resulterend in een nieuwe bullmarkt vergelijkbaar met die van 2020.

Institutionele beleggers als motor voor Bitcoin groei

Pompliano verwacht weinig toestroom van kapitaal van particuliere beleggers naar Bitcoin. Mensen die in de afgelopen jaren interesse toonden in Bitcoin, hebben waarschijnlijk al geïnvesteerd. De echte groei zal volgens hem komen van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en grote instituties, die naar exchanges zoals Coinbase gaan om Spot Bitcoin te kopen. De instroom van deze beleggers kan de koers van Bitcoin sterk beïnvloeden.

Voor degenen die nieuw zijn in de cryptowereld of overwegen om in Bitcoin of een andere cryptocurrency te investeren, heeft Newsbit een speciale deal. Nieuwe klanten die zich aanmelden bij Bitvavo, een van de meest gebruiksvriendelijke crypto-beurzen in Europa, krijgen niet alleen 10 euro aan gratis crypto, maar betalen ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.