Terra Luna Classic upgrade leidt tot prijsstijging LUNC met 25%

HHenk 3 december 2023 07:02

Na de unanieme goedkeuring van de upgrade naar v2.3.2 door de Terra Luna Classic gemeenschap, is de prijs van de LUNC cryptomunt met 25% gestegen. De upgrade was gericht op het oplossen van een technisch probleem dat sommige validators beïnvloedde.

Unanieme goedkeuring voor upgrade

De Terra Luna Classic gemeenschap heeft met een overweldigende meerderheid gestemd voor de upgrade naar v2.3.2. Deze upgrade, aangeduid als voorstel 11890, was bedoeld om een probleem met 'sequence mismatch' aan te pakken, dat een impact had op sommige validators. Door deze technische hindernis kon een aantal accounts niet meer interactief deelnemen aan de blockchain.

In de nasleep van de goedkeuring van deze upgrade, zagen we een opvallende toename van 25% in de prijs van LUNC, de cryptomunt van Terra Luna Classic. Dit illustreert hoe technische aanpassingen en ontwikkelingen binnen een crypto-gemeenschap directe invloed kunnen hebben op de waarde van de bijbehorende munt.

Toename handelsvolume na upgrade

De prijs van de LUNC munt is niet het enige dat is gestegen; er was ook een aanzienlijke toename in het handelsvolume. In feite steeg de hoeveelheid verhandelde LUNC met maar liefst 250%. Het is duidelijk dat de upgrade niet alleen de technische problemen heeft opgelost, maar ook de interesse in LUNC aanzienlijk heeft verhoogd onder handelaren.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.