Stabiele Crypto Markt, maar Shiba Inu en XDC Network Springen er Positief Uit

HHenk 4 augustus 2023 12:32

In een overwegend kalme cryptomarkt, zijn Shiba Inu en XDC Network de uitzonderingen met aanzienlijke stijgingen. Bitcoin en Ethereum blijven stabiel, terwijl Litecoin de top 10 verlaat na een verdere waardevermindering.

Algemene stabiliteit in de cryptomarkt

De cryptomarkt laat een vrij rustig beeld zien, met een algemene stabiliteit en weinig beweging in de koersen. Ondanks dit gebrek aan volatiliteit, heeft de totale marktkapitalisatie van crypto een lichte stijging gekend van 0,1%, waarmee het de waarde van $1,211 biljoen bereikt.

De koersen van zowel Bitcoin als Ethereum blijven vrijwel onveranderd. Met een stijging van slechts 0,3% blijft de Bitcoin koers rond de $29.400 hangen. Ethereum daarentegen, toont zelfs nog minder beweging met een stijging van slechts 0,1%, waardoor de koers op ongeveer $1.834 blijft.

Shiba Inu maakt een flinke sprong

Ook de top 10 cryptocurrencies tonen weinig actie. Echter, Shiba Inu, die zich ook in deze top bevindt, schiet omhoog en maakt een flinke sprong. Ondanks de algemene stabiliteit van de markt, is Shiba Inu vandaag met 4,5% gestegen, waardoor de koers op $0,0000086 komt te staan.

Litecoin, die zich voorheen in de top 10 van grootste munten bevond, heeft een daling van 4% in zijn waarde ervaren, waardoor het uit de top 10 is gevallen. Met deze daling komt de koers van Litecoin op $82,8.

Opvallende stijging voor XDC Network

Naast Shiba Inu maakt ook XDC Network een positieve beweging op de markt. Vandaag is XDC Network met maar liefst 15% gestegen waardoor de koers op ongeveer $0,0845 uitkomt. Hiermee staat XDC Network inmiddels 160% in de plus ten opzichte van 30 dagen geleden.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.