Solana koers kan volgens experts stijgen tot $250: de redenen ontrafeld

CChristiaan 15 maart 2024 07:01

Cryptoanalisten voorspellen een mogelijke stijging van de Solana (SOL) koers tot $250. Ondanks een recente waardestijging van bijna 20%, zien zij nog ruimte voor verdere groei. In dit artikel ontrafelen we de argumenten van deze crypto-experts.

Prijsdoel van $250 voor Solana

Cryptoanalist Bob Loukas is optimistisch over de toekomst van de Solana (SOL) prijs. Op basis van een technische analyse van het SOL/USD-prijs paar, verwacht hij dat de munt binnen enkele weken kan opklimmen naar een waarde van $250. Dit zou een stijging van 49% inhouden ten opzichte van de huidige koers. Loukas wijst ook op een sterk ondersteuningsniveau bij $140, dat de basis kan leggen voor een nieuwe opwaartse rally.

Bullish patroon in SOL/ETH-grafiek

Christopher Inks, een andere bekende cryptoanalist, heeft ook een positieve visie op Solana. Hij observeert een bullish patroon in de SOL/ETH-prijsgrafiek, dat volgens hem kan leiden tot een aanzienlijke prijsuitbraak. Volgens Inks kan Solana in de toekomst beter presteren dan Ethereum (ETH), met een mogelijke overprestatie van tot wel 70%. Deze voorspelling hangt natuurlijk af van de ontwikkeling van de Ethereum-prijs.

Solana nadert all-time high

Als de voorspelling van Bob Loukas uitkomt, zal de SOL-prijs op korte termijn het niveau van $250 bereiken. Dit zou betekenen dat Solana heel dicht bij zijn all-time high van $260 komt, een mijlpaal die de munt in november 2021 heeft bereikt. Rond dit prijsniveau wordt aanzienlijke weerstand verwacht, aangezien dit waarschijnlijk een sterke psychologische barrière voor investeerders zal vormen.

Voor degenen die overwegen om in Solana of een andere crypto te investeren, is er een speciale deal. Door een samenwerking tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo kunnen onze lezers profiteren van een exclusieve aanbieding. Als je je aanmeldt bij Bitvavo via onderstaande knop, ontvang je een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis en je betaalt geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.