Slimme investeerder maakt miljoenen met memecoin in één dag

HHenk 1 augustus 2023 08:53

Een behendige crypto handelaar heeft miljoenen verdiend door slim gebruik te maken van een memecoin op de nieuwe layer 2 blockchain van Coinbase. De winst werd gerealiseerd in minder dan 24 uur, hetgeen het potentieel van deze investeringsrichting laat zien.

Slimme handelaar maakt miljoenen

Een bekwaam crypto handelaar heeft zijn kennis en inzicht gebruikt om een aanzienlijke winst te behalen. Door slim in te spelen op de toenemende populariteit van een bepaalde memecoin op Coinbase's nieuwe layer 2 blockchain, heeft hij in een zeer korte tijd een aanzienlijk rendement gerealiseerd. Zijn succes onderstreept de potentie van crypto trading en de lucratieve mogelijkheden die het biedt voor degenen die de markt goed begrijpen.

Twitterbericht stuwt BALD naar de top

De memecoin BALD, beschikbaar op de Base blockchain, nam in populariteit toe na een tweet van crypto Twitteraar 'cheatcoiner'. Als gevolg hiervan steeg de marktkapitalisatie naar $85 miljoen, waardoor cheatcoiner's initiële investering van $500 op zijn hoogtepunt $1,4 miljoen waard was. Dit toont aan hoe snel en dramatisch het ecosysteem van cryptocurrency kan reageren op nieuws en trending onderwerpen.

Snelle reactie leidt tot groot rendement

Naast cheatcoiner profiteerden ook andere investeerders van de prijsstijging. Vier wallets kochten 50 miljoen BALD voordat de prijs explodeerde. Ze verkochten 37 miljoen BALD voor Ethereum en verdienden binnen een dag $1 miljoen. Dit succesverhaal onderstreept het potentiële rendement dat handelaren kunnen realiseren door snel en slim te reageren op marktsignalen.

Ondanks de initiële succesverhalen is de prijs van BALD inmiddels aanzienlijk gedaald. De oorzaak hiervan lag bij de ontwikkelaar, die liquiditeit uit de pool verplaatste, waardoor de prijs daalde van 9 cent naar 1 cent. Dit laat zien dat de volatiliteit van cryptocurrency's nog steeds een aanzienlijk risico vormt, zelfs voor de meest ervaren handelaars.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.