Shiba Inu's Ontwikkelteam Plant 1500% Schaalvergroting voor Shibarium

HHenk 19 augustus 2023 11:18

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, deelt een update over de plannen om het Shibarium-netwerk met 1500% te schalen. Dit volgt op interne tests en strategieën ter voorbereiding op een stijging in blockchain-verkeer.

Shibarium-netwerk klaar voor schaalvergroting

Shytoshi Kusama, het brein achter Shiba Inu, heeft recent een update gedeeld over hun ambitieuze plannen voor het Shibarium-netwerk. Ze gaan voor een schaalvergroting van maar liefst 1500%. Dit komt voort uit het explosieve verkeer dat het netwerk heeft ervaren sinds het live ging. De updates werden gedeeld in een blogpost op 19 augustus, waarin Kusama vertelde over de aanzienlijke vooruitgang van het team.

Shiba Inu-team werkt aan schaalvergroting

Shibarium-netwerk ervaart een enorme toename in verkeer sinds het live ging. Dit heeft ertoe geleid dat het ontwikkelingsteam van Shiba Inu en zijn partners nu druk bezig zijn met het schalen van het netwerk met 1500%. Dit wordt aangepakt door middel van meerdere strategieën en testruns. Het doel is om het groeiende verkeer adequaat te ondersteunen en te zorgen voor een soepele werking van het netwerk.

Koers van SHIB herstelt na crypto-crash

Ondanks de recente crypto-crash, heeft de koers van SHIB een klein herstel laten zien. Het wordt momenteel verhandeld voor ongeveer $0.0000085. Dit geeft blijk van een veerkrachtige markt ondanks een daling van het handelsvolume met 37% in de afgelopen 24 uur. Dit wijst echter nog steeds op een overwegend negatief sentiment in de algemene cryptomarkt.

Wil je de wereld van cryptocurrency betreden en misschien zelfs SHIB kopen? Dan is er goed nieuws! Dankzij een samenwerking tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-beurzen in Europa, krijgen nieuwe gebruikers een exclusieve aanbieding. Als je je aanmeldt via de onderstaande knop, ontvang je 10 euro gratis en betaal je geen handelskosten voor je eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.