Shiba Inu's hoofdontwikkelaar blijft positief ondanks dalende activiteit op Shibarium

HHenk 14 november 2023 07:02

Shiba Inu's hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama stelt investeerders gerust over de toekomst van de munt, ondanks een daling in netwerkactiviteit op hun Layer-2 oplossing, Shibarium. Hij benadrukt het belang van de verbetering en ontwikkeling van nieuwe functies en gedecentraliseerde applicaties voor de groei van Shiba Inu.

Shiba Inu's waardering stijgt ondanks lage waarde

Shiba Inu (SHIB) is de laatste tijd in waarde gestegen, hoewel het nog steeds relatief laag gewaardeerd is. Ondanks deze lage waardering blijft de hoofdontwikkelaar, Shytoshi Kusama, positief en voorspelt hij een aanstaande bullmarkt. Deze opleving en optimisme zorgen voor een positieve sfeer onder investeerders.

Er heerst bezorgdheid in de Shiba Inu-gemeenschap over de vraag of SHIB kan bijbenen met andere grote cryptomunten zoals Ethereum en Bitcoin tijdens de volgende bullmarkt. Deze vraag is voornamelijk gesteld in hun Telegram groep, waar communityleden hun zorgen uiten.

Shytoshi Kusama benadrukt belang van ontwikkeling Shibarium

In reactie op de bezorgdheden van de gemeenschap, stelt Shytoshi Kusama dat het Shiba Inu-ontwikkelteam continu werkt aan het versterken van het ecosysteem. Hij benadrukt ook de cruciale rol van de ontwikkeling van Layer-2 Shibarium voor de groei van Shiba Inu. Deze inspanningen zijn belangrijk voor de toekomstige groei en adoptie van de munt tijdens de volgende bullmarkt.

Daling van activiteit en interesse in Shibarium

Recente gegevens van Shibariumscan tonen een zorgwekkend beeld voor Shibarium, de Layer-2 oplossing van Shiba Inu (SHIB). Er is een daling van 38% in het aantal nieuwe blokken geregistreerd, wat wijst op een vermindering van activiteit en interesse in het netwerk. Deze daling kan potentieel het vertrouwen in Shibarium en de koers van SHIB beïnvloeden.

Herstel van vertrouwen in Shibarium is essentieel

Om de koers van SHIB te stabiliseren, is het van belang dat het Shibarium-team proactief handelt en het vertrouwen in het netwerk herstelt. Dit kan worden bereikt door het implementeren van verbeteringen en updates die de netwerkprestaties en -functionaliteiten verhogen. Een toename in activiteit en interesse in Shibarium kan bijdragen aan het herstel van het vertrouwen van investeerders.

Wilt u de wereld van cryptocurrency betreden? Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, bieden onze lezers een exclusieve aanbieding. Als u zich aanmeldt via de onderstaande knop, ontvangt u niet alleen een gratis bedrag van 10 euro, maar betaalt u ook geen handelskosten over uw eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.