Shiba Inu ziet netwerkgroei door komst Shibarium, maar waarom daalt de prijs?

HHenk 24 juli 2023 15:52

Met de komst van het Shibarium-netwerk, dat parallel aan Shiba Inu wordt gebouwd, heeft de Shiba Inu-cryptocurrency een sterke netwerkgroei gezien. Desondanks is er een prijsdaling opgetreden, wat investeerders verbaasd achterlaat. Lees verder voor een uitgebreide analyse en een speciale aanbieding voor crypto-beginners.

Shibarium draagt bij aan Shiba Inu-netwerkgroei

Het lijkt erop dat de komst van Shibarium, een tweedelaagsnetwerk dat parallel aan Shiba Inu wordt gebouwd, de drijvende kracht is achter de recente netwerkgroei van de cryptocurrency. Dit nieuwe netwerk is ontworpen om transacties sneller en goedkoper te maken en biedt de mogelijkheid om nieuwe functies zoals NFT's en DeFi-protocollen te implementeren.

Prijsdaling van SHIB ondanks netwerkgroei

Hoewel het Shiba Inu-netwerk een sterke groei laat zien, is de prijs van SHIB de afgelopen 24 uur gedaald. De val van 1,3% tot een koers van $0,00000774 is door investeerders met verbazing ontvangen. Deze prijsdaling kan echter een weerspiegeling zijn van de algehele markttrend, aangezien veel cryptocurrencies op een 'rode dag' staan, mogelijk als gevolg van afkoeling na sterke prijsprestaties in juni.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, is er goed nieuws. Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto-beurzen in Europa, biedt een speciale deal aan. Nieuwe gebruikers die zich via een specifieke link aanmelden, ontvangen niet alleen 20 euro gratis, maar hoeven ook geen handelskosten te betalen over hun eerste 10.000 euro aan transacties. Een geweldige kans voor nieuwkomers om hun crypto-reis te beginnen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.