Shiba Inu Overstijgt Concurrentie met 14% Koersstijging

HHenk 5 augustus 2023 12:37

De afgelopen week zag de Shiba Inu cryptomunt een stijging van 13,7%, waarmee het zowel de gemiddelde cryptomarkt als andere memecoins versloeg. De stijging wordt gelinkt aan de aankondiging van een nieuwe digitale identiteitsdienst binnen het Shiba Inu netwerk.

Shiba Inu overtreft cryptomarkt en rivalen

De afgelopen week was bijzonder succesvol voor de Shiba Inu (SHIB) cryptomunt. Met een indrukwekkende stijging van 13,7% heeft het niet alleen andere memecoins zoals Dogecoin en FLOKI achter zich gelaten, maar ook de algemene cryptomarkt. Dit succes is waarschijnlijk te verklaren door een recente aankondiging van het ontwikkelteam.

Om gebruikers meer controle te geven over hun digitale identiteiten en de beveiliging te verhogen, voegt het Shiba Inu netwerk een Self-Sovereign Identity (SSI) integratie toe. Deze toevoeging wordt gezien als een potentieel belangrijk onderdeel voor toekomstige initiatieven binnen het ecosysteem.

Shiba Inu domineert memecoin markt

Als we kijken naar andere populaire memecoins, zien we dat Shiba Inu aanzienlijk beter presteert. Waar munten als Dogecoin, PEPE en FLOKI kampten met dalingen, noteerde Shiba Inu een stijging van 13,7%. Mede dankzij deze groei bezit Shiba Inu nu de 15e positie op basis van marktkapitalisatie, en nadert het de waarde van Dogecoin tot op bijna de helft.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.