Shiba Inu en Shibarium: Twee Grote Mijlpalen Bereikt

HHenk 27 augustus 2023 13:51

Shiba Inu, 's werelds tweede grootste memecoin, en haar eigen blockchain-project, Shibarium, hebben beiden belangrijke prestaties geleverd die de cryptowereld flink doen schudden. Deze ontwikkelingen laten zien dat zowel Shiba Inu als Shibarium flinke stappen maken in de markt.

Shiba Inu zet nieuw adresrecord

Het is een indrukwekkende tijd voor Shiba Inu. De memecoin heeft alle verwachtingen overtroffen door een nieuw record te vestigen in het totaal aantal adressen dat aan SHIB is gekoppeld. Volgens recente data van IntoTheBlock blijft dit aantal groeien en heeft het nu de mijlpaal van 3,56 miljoen bereikt. Deze cijfers illustreren niet alleen de groei van Shiba Inu, maar ook de toenemende populariteit en acceptatie binnen de crypto-gemeenschap.

Shibarium, het revolutionaire blockchain-project van Shiba Inu, heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de vooruitgang van de memecoin. De lancering van deze nieuwe blockchain heeft geleid tot een aanzienlijke toename van nieuwe gebruikers die graag deel uit willen maken van het innovatieve Shiba Inu-ecosysteem. Op 24 augustus alleen al, werd een opmerkelijke piek geregistreerd met meer dan 2.000 nieuwe adressen in slechts één dag. Lucie, een prominent lid van het Shiba Inu-team, kondigde aan dat Shibarium officieel operationeel is - al is het momenteel in privémodus.

Snelgroeiende vooruitgang van Shibarium

Het succes van Shibarium blijft niet onopgemerkt. Dit blockchain-project heeft uitstekende resultaten behaald met al 317.071 voltooide transacties en het aantal actieve wallet-adressen stijgt gestaag - momenteel zijn er 61.917. Naast de groei van het aantal transacties, is ook de productie van blokken op Shibarium indrukwekkend. Het netwerk heeft al 310.713 blokken op zijn mainnet, waarbij het de mijlpaal van 300.000 reeds heeft overschreden. Dit wijst op een geoptimaliseerde schaalbaarheid en een robuuste infrastructuur van het protocol.

Shibarium versterkt Shiba Inu-ecosysteem

Shibarium is een kernonderdeel van het Shiba Inu-ecosysteem en speelt een cruciale rol in het bredere succes en de groei van dit ecosysteem. De voortdurende ontwikkelingen en prestaties van Shibarium versterken de invloed en het potentieel van Shiba Inu binnen de crypto-gemeenschap. Met de huidige voortgang lijken Shibarium en het Shiba Inu-ecosysteem een spannende toekomst tegemoet te gaan.

Voor lezers die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, is er goed nieuws. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen lezers een exclusieve aanbieding. Bij aanmelding via de onderstaande knop ontvangen lezers niet alleen 10 euro gratis, maar betalen ze ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.