Shiba Inu bereikt nieuw hoogtepunt dankzij sterke groei

CChristiaan 28 oktober 2023 23:32

Shiba Inu, de opkomende cryptocurrency, heeft een nieuw record gevestigd dankzij een koersstijging van bijna 12%. De stijging wordt ondersteund door positieve on-chain ontwikkelingen en een groeiende interesse in de token.

Shiba Inu bereikt nieuw hoogtepunt

In de afgelopen week heeft Shiba Inu een opmerkelijke sprong gemaakt, met een stijging van bijna 12%. Hiermee is de token nu gewaardeerd op ongeveer $0,0000078, het hoogste niveau in twee maanden tijd. Deze stijging valt samen met een aantal interessante on-chain ontwikkelingen, die laten zien dat de interesse in SHIB blijft groeien.

Recordaantal adressen op IntoTheBlock

Volgens gegevens van het blockchain-analyseplatform IntoTheBlock, heeft het totale aantal adressen op het platform een nieuw record bereikt. Het aantal adressen is momenteel 3,63 miljoen, waarvan de meeste investeerders zich in een winstgevende positie bevinden. Dit duidt op een groeiende gemeenschap en belangstelling voor de Shiba Inu token.

De toenemende interesse in de SHIB-token heeft geleid tot een aanzienlijke stijging van het aantal transacties op het layer-2 netwerk Shibarium. Dit toont aan dat er meer handelsactiviteit en liquiditeit is voor de SHIB-token, wat kan helpen om de markt efficiënter te maken en de SHIB-koers op termijn verder te versterken.

Continuering van SHIB burning

Tegelijkertijd wordt het circulerende aanbod van Shiba Inu tokens verminderd door het proces van 'burning'. Het verbrandingspercentage is onlangs gestegen met 323%, waardoor er meer dan 68 miljoen SHIB tokens definitief uit de circulatie zijn genomen. Dit is een strategie om de waarde van de token op de lange termijn te verhogen en het Shibarium netwerk speelt hierbij een centrale rol.

Whales drijven SHIB koers omhoog

De recente stijging van SHIB lijkt grotendeels te worden aangedreven door 'whales' of grote houders van de munt. Analyses tonen aan dat deze whales 4,5 biljoen SHIB tokens hebben verzameld, een enorme stijging van 2300% ten opzichte van de voorgaande week. Dit duidt op een aanzienlijke toename van de whale-activiteit en mogelijke grote transacties in de nabije toekomst.

Als je overweegt om in de wereld van cryptocurrency te stappen en misschien SHIB of een andere crypto te kopen, hebben we een geweldige deal voor je. Als je je aanmeldt bij Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto-beurzen in Europa, ontvang je niet alleen €10 gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste €10.000 aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.