RoodMicrotec aandeelhouders stemmen in met overname door Microtest

CChristiaan 19 oktober 2023 22:42

Aandeelhouders van RoodMicrotec hebben een aantal overnamebesluiten goedgekeurd, waaronder de overname door Microtest. Deze besluiten werden aangekondigd tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Goedkeuring voor overname door Microtest

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Stemde de aandeelhouders van RoodMicrotec in met de overname van hun bedrijf door Microtest. De overnameprijs werd vastgesteld op 0,35 euro per aandeel. Dit besluit weerspiegelt de waardering van de aandeelhouders voor de overname en hun vertrouwen in de toekomstige groei van het bedrijf onder de vleugels van Microtest.

Aanvullende overnamebesluiten goedgekeurd

Naast de goedkeuring van de overname, onderschreven de aandeelhouders ook het Post-Settlement herstructureringsbesluit en stemden ze in met een voorwaardelijke wijziging van de statuten van de vennootschap. Deze beslissingen hebben betrekking op de voorwaarden en de implementatie van de overname en zijn cruciaal voor het waarborgen van een soepele transitie en integratie van RoodMicrotec in Microtest.

Op deze speciale vergadering stemden de aandeelhouders eveneens in met de voorwaardelijke benoeming van Luca Civita als lid van de raad van bestuur. Luca Civita zal zijn nieuwe rol opnemen zodra de overname is afgerond. Dit toont de bereidheid van de aandeelhouders om veranderingen te accepteren en nieuwe leiderschapsperspectieven te verwelkomen in het licht van de overname.

Einddatum aanbiedingsperiode overname

De aanbiedingsperiode voor de overname van RoodMicrotec door Microtest loopt tot 27 oktober 2023 om 17:40 uur. Dit houdt in dat de aandeelhouders tot die tijd de kans hebben om hun aandelen te verkopen tegen de overeengekomen prijs. Het zal interessant zijn om te zien hoeveel aandeelhouders ervoor kiezen om hun aandelen te verkopen en hoe dit de toekomst van het bedrijf zal vormgeven.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.