Ripple versterkt positie met acquisitie van Fortress Trust

CChristiaan 9 september 2023 11:01

Ripple, de bekende aanbieder van blockchain oplossingen, heeft zijn portfolio uitgebreid met de overname van Fortress Trust. Deze zet versterkt Ripple's positie in de VS en biedt nieuwe mogelijkheden voor groei.

Ripple breidt Amerikaanse voetafdruk uit

De recente acquisitie van Fortress Trust door Ripple geeft het bedrijf nieuwe mogelijkheden om zijn bedrijf verder te laten groeien in de Verenigde Staten. Door deze overname kan Ripple profiteren van extra licenties die de basis vormen voor zijn expansie.

Sinds de oprichting in 2021 heeft Fortress Trust snel naam gemaakt in de financiële wereld. Met een speciale licentie van de staat Nevada kan het bedrijf financiële activa zoals geld beheren. Deze capaciteit, gecombineerd met de bestaande vergunningen van Ripple, legt een solide basis voor Ripple's uitbreidingsplannen.

Klantbeleving verbeterd door overname

Volgens Monica Long van Ripple zal de overname van Fortress Trust een positief effect hebben op hun dienstverlening. Dankzij de licenties en kennis van Fortress Trust is Ripple in staat om hun klanten een nog betere ervaring te bieden, zowel op het gebied van technologische infrastructuur als klantgerichte oplossingen.

De samenwerking tussen Ripple en Fortress is niet nieuw. Ripple had al eerder geïnvesteerd in Fortress tijdens een investeringsronde in 2022. De recente overname versterkt deze relatie en biedt nieuwe kansen voor beide bedrijven om hun diensten en klantenbestand uit te breiden.

Ripple's toekomstige investeringsplannen

Ripple's groeiplannen stoppen niet bij Fortress Trust. Het bedrijf heeft ook plannen om te investeren in Fortress Blockchain Technologies, het moederbedrijf van Fortress, en in FortressPay services. Deze investeringen versterken Ripple's toewijding aan het benutten van de mogelijkheden die de blockchain-technologie biedt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.