Ripple kondigt belangrijke update aan: Lancering XRP Ethereum sidechain in zicht

CChristiaan 25 januari 2024 07:03

Ripple's XRP Ledger komt dichter bij de lancering van de langverwachte EVM sidechain, dankzij de voortdurende samenwerking met blockchain-technologiebedrijf Peersyst. Belangrijke verbeteringen, updates en opwindende ontwikkelingen worden verwacht in 2024.

Veelbelovende ontwikkeling brengt XRP Ledger dichter bij lancering EVM sidechain

De langverwachte lancering van de EVM sidechain voor het XRP Ledger wordt met opwinding tegemoet gezien. RippleX heeft het nieuws gedeeld over de vooruitgang van dit veelbelovende project, ontwikkeld in samenwerking met blockchain-techbedrijf Peersyst. Dit markeert een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van blockchain-technologie en voor Ripple's XRP Ledger in het bijzonder.

XChainBridge public amendment open voor stemming

Het RippleX-team heeft de XChainBridge public amendment gepubliceerd, een cruciale stap in de richting van de lancering van de EVM sidechain. Deze amendement staat nu open voor de stemming en er zijn al 7 van de 28 benodigde stemmen uitgebracht door de validators. Deze stemming is een cruciaal onderdeel van het proces dat de weg vrijmaakt voor de lancering.

Volgens Peersyst is de sidechain geavanceerder dan ooit, mede dankzij een tweede audit na die van Bishop Fox. Dit toont aan dat er aanzienlijke vooruitgang wordt geboekt en dat de ontwikkeling op schema ligt. Deze tweede audit is een cruciale stap in de richting van het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van de sidechain.

Nieuwe versie van de brug vergroot mogelijkheden voor tokenoverdracht

Er is een nieuwe versie van de brug in ontwikkeling, een functie die het mogelijk maakt voor gebruikers om automatisch en dynamisch tokens over te zetten van de EVM sidechain naar het XRP Ledger. Deze nieuwe brug draagt bij aan de flexibiliteit en functionaliteit van het systeem, en onderstreept de vooruitstrevende aard van deze ontwikkeling.

De implementatie van een nieuwe gebruikersinterface (UI) zorgt voor een verbeterde gebruikservaring. Deze UI maakt dynamische overbrugging tussen sidechains, portemonnees en tokens mogelijk, waardoor gebruikers meer flexibiliteit en controle krijgen over hun transacties. Deze verbetering onderstreept de toewijding aan gebruiksvriendelijkheid binnen de XRP Ledger gemeenschap.

Rippled 2.0 belooft belangrijke verbeteringen

De ontwikkelaars van XRP Ledger kondigden begin januari de lancering van rippled 2.0 aan. Deze nieuwe versie bevat twee belangrijke verbeteringen: XLS-38 Cross-Chain Bridge en XLS-40 Decentralized Identity. Deze verbeteringen markeren een belangrijke stap in de voortdurende evolutie van XRP Ledger en zijn indicatief voor de vooruitstrevende aard van het project.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.