Ripple bereikt 100% wereldwijde betalingsdekking en zet koers naar wereldwijde uitbreiding

CChristiaan 9 november 2023 12:48

Ripple behaalt een belangrijke mijlpaal door 100% wereldwijde betalingsdekking aan te bieden. Dit zorgt voor een opwaartse trend van de cryptomunt XRP en opent de deuren voor wereldwijde uitbreiding.

Ripple biedt wereldwijde uitbetalingsdekking

Tijdens Ripple's jaarlijkse Swell-conferentie maakte het bedrijf bekend dat het nu zijn klanten volledige wereldwijde uitbetalingsdekking biedt. Dit betekent een belangrijke stap voorwaarts in de bedrijfsmissie om de internationale betalingssector te transformeren. Door de wereldwijde uitbetalingsdekking kunnen betalingen naar elke locatie op aarde efficiënt worden verwerkt met behulp van blockchain-technologie.

Ripple's end-to-end betalingsoplossingen

Ripple breidt zijn diensten uit naar meer dan 70 landen en biedt nu volledige end-to-end betalingsoplossingen. Dit houdt in dat het bedrijf alle aspecten van het betalingsproces dekt, van de initiële betalingsopdracht tot de uiteindelijke uitbetaling. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van een naadloze en volledig beheerde betalingservaring.

Ripple dichter bij wijdverbreide adoptie

Het bereiken van 100% wereldwijde betalingsdekking brengt Ripple een stap dichter bij wijdverbreide adoptie. Dit vergroot de waarschijnlijkheid dat financiële instellingen en zakelijke ondernemingen het Ripple-netwerk zullen kiezen voor hun internationale transacties. Dit kan op zijn beurt de vraag naar XRP versterken.

Vooraanstaande analisten zoals Michaël van de Poppe adviseren dat een verdere daling van de XRP-koers naar $0,54 een ideaal moment kan zijn om XRP te kopen. Deze aanbeveling wordt verder ondersteund door Ripple's recente juridische overwinningen tegen de SEC, wat het vertrouwen onder investeerders versterkt.

Een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo biedt lezers een exclusieve aanbieding: bij aanmelding ontvangen ze niet alleen 10 euro gratis, maar betalen ze ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is een geweldige kans voor mensen die de cryptowereld willen betreden en wellicht XRP of een andere cryptomunt willen kopen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.