Plannen voor beursgang Ripple?: het laatste nieuws en de verwachtingen

HHenk 19 oktober 2023 14:52

De mogelijke beursgang van Ripple Labs zorgt voor opschudding. De zoektocht naar een Senior Manager Aandeelhouderscommunicatie heeft de geruchtenmolen in werking gezet. Wat kunnen we verwachten van Ripple en zijn cryptocurrency XRP?

Ripple Labs zoekt Senior Manager Aandeelhouderscommunicatie

Ripple Labs heeft de speculatiemolen flink aan het draaien gezet. Ze zijn namelijk op zoek naar een Senior Manager Aandeelhouderscommunicatie. Dit heeft ertoe geleid dat sommige Twitter-gebruikers een aanstaande beursgang van Ripple vermoeden. Hoewel er geen officiële bevestiging is, houdt de mogelijke beursgang de gemoederen flink bezig.

Diverse cryptocurrency-analisten, waaronder XRP CAPTAIN en Crypto Assets Guy, en blockchain-onderzoeker Collin Brown, hebben hun licht laten schijnen over een mogelijke beursgang van Ripple. Hoewel er tijdens een recent evenement geen aankondiging werd gedaan, zijn de verwachtingen hoog. Zelfs Collin Brown voorspelde dat de waarde van de XRP token bij een beursgang wel eens boven de $10 zou kunnen stijgen.

Gedeeltelijke overwinning Ripple zorgt voor waardestijging XRP

Ripple's gedeeltelijke rechtszaakoverwinning tegen de Amerikaanse SEC heeft de waarde van XRP, Ripple's cryptocurrency, positief beïnvloed. In juli merkten we al een significantie waardestijging op. Deze waardestijging volgde na een beslissing van een federale rechter dat XRP-verkopen niet als investeringscontracten werden gezien. Ondanks een daling in de daaropvolgende maanden, blijft de interesse in XRP groot.

Analisten voorzien rooskleurige toekomst voor XRP

Analisten zoals EGRAG CRYPTO, Duo Nine en Dark Defender hebben vertrouwen in de toekomst van XRP. Ze voorspellen dat de huidige consolidatie van XRP binnenkort zou kunnen omslaan in een 'bull run'. Er worden waarden van respectievelijk $1,12, $3,30 en $5,85 in de nabije toekomst voorspeld. Ook ChatGPT geeft XRP een reële kans om tegen het einde van 2023 een waarde van $1 te bereiken.

Het instappen in de cryptowereld wordt aanlokkelijker door een exclusieve deal tussen Newsbit en Bitvavo. Nieuwe gebruikers die zich aanmelden bij Bitvavo ontvangen niet alleen 10 euro gratis, maar betalen ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties. Een mooie kans voor wie overweegt om XRP of een andere cryptocurrency aan te schaffen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.