Pharming benoemt nieuwe bestuursvoorzitter: aandeelhouders stemmen in

CChristiaan 25 september 2023 17:32

De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Pharming heeft ingestemd met de benoeming van Dr. Richard Peters als nieuwe bestuursvoorzitter voor de komende vier jaar.

Nieuwe bestuursvoorzitter voor Pharming

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Pharming, heeft er een belangrijke stemronde plaatsgevonden. De aandeelhouders hebben unaniem ingestemd met de benoeming van Dr. Richard Peters als nieuwe bestuursvoorzitter. Hij zal deze functie voor de komende vier jaar bekleden. Dit is een belangrijke stap voor Pharming en markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor het bedrijf.

Dr. Richard Peters volgt Paul Sekhri op

Dr. Richard Peters neemt het stokje over van Paul Sekhri. Deze wisseling van de wacht gebeurt met onmiddellijke ingang. Sekhri heeft zijn functie neergelegd en Peters is nu in zijn plaats getreden. Dit is een belangrijk moment voor Pharming, aangezien er een nieuwe leider aan het roer staat om het bedrijf naar de toekomst te leiden.

Naast de benoeming van de nieuwe bestuursvoorzitter, hebben de aandeelhouders ook ingestemd met een voorstel om de jaarlijkse vergoeding voor de voorzitter van de raad van bestuur te verhogen. Dit toont het vertrouwen van de aandeelhouders in de nieuwe leiding en hun bereidheid om te investeren in het succes van het bedrijf.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.