Nieuwe Crypto Sensatie 'Worldcoin' Nu Ook Verhandelbaar op Nederlandse Exchange

HHenk 27 juli 2023 21:28

Worldcoin (WLD), een cryptovaluta die veel stof doet opwaaien in de crypto-gemeenschap, is nu ook te koop op de Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct. Dit nieuwe project, dat zich richt op het bieden van unieke digitale identiteiten aan gebruikers door middel van een irisscanner, heeft al meer dan 2 miljoen aanmeldingen ontvangen sinds de lancering op 24 juli.

Worldcoin trekt massale aandacht

Worldcoin, gelanceerd op 24 juli, heeft in korte tijd de aandacht van de crypto-gemeenschap weten te trekken. Met zijn unieke aanpak en de controverse rondom het project, heeft het al meer dan 2 miljoen aanmeldingen aangetrokken. De interesse in deze nieuwe cryptovaluta is groot, wat blijkt uit de snelle groei sinds de lancering.

Worldcoin: onderscheid tussen mens en AI

Het team achter Worldcoin heeft een ambitieus en uniek doel voor ogen: het creëren van een platform waar echte mensen kunnen worden onderscheiden van kunstmatige intelligentie. Dit doen ze door middel van een irisscanner, die elke gebruiker van een unieke digitale identiteit voorziet. Dit is een belangrijke stap in het aanpakken van de dreiging die kunstmatige intelligentie zou kunnen vormen voor onze samenleving.

Het feit dat Sam Altman, CEO van OpenAI, betrokken is bij het Worldcoin project, heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de populariteit ervan. Altman, bekend van het revolutionaire ChatGPT, heeft met zijn betrokkenheid bijgedragen aan de tractie die Worldcoin heeft weten te vergaren.

Worldcoin nu verhandelbaar op Anycoin Direct

In een poging in te spelen op de groeiende interesse in Worldcoin, biedt de Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct nu de mogelijkheid om deze cryptovaluta te verhandelen. Dit maakt Anycoin Direct een van de eerste Nederlandse handelsplatformen waar je WLD kunt kopen. Sluit je aan bij de hype en begin vandaag nog met het verhandelen van deze veelbelovende cryptomunt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.