Nieuwe Bitcoin-prijsvoorspelling beweert mogelijk hoogtepunt van €330.000

CChristiaan 13 maart 2024 07:01

Een crypto-analist doet een opvallende voorspelling dat de Bitcoin-prijs het historische patroon kan doorbreken en kan stijgen tot boven $330.000. Dit gaat in tegen de trend waarbij de piek van de Bitcoin-prijs in verhouding tot het dal over tijd afneemt.

Piek in Bitcoin-prijs kan historische patronen doorbreken

Volgens een crypto-analist kan deze huidige Bitcoin bull rally de regels van de game veranderen. In plaats van dat de piek van de Bitcoin-prijs in verhouding tot het dal met de tijd afneemt, zoals gebruikelijk is, zou deze trend tijdens de huidige rally kunnen worden doorbroken. Dit zou een significante verandering zijn in de manier waarop de Bitcoin-markt wordt geïnterpreteerd.

BTC-koers moet fors stijgen om trend te doorbreken

Voor een dergelijke dramatische verandering in het prijsgedrag van Bitcoin, zou de BTC-koers in de huidige cyclus met meer dan 2.050% moeten stijgen. Dat is de opbrengst van de vorige cyclus. Simpel gezegd, de Bitcoin-prijs zou moeten stijgen tot boven de $330.000 - een astronomisch cijfer dat ver boven de huidige prijs ligt.

Als je net de wereld van cryptocurrency begint te exploreren en overweegt om Bitcoin of een andere crypto te kopen, heeft de Nederlandse crypto-beurs Bitvavo een exclusieve aanbieding. In samenwerking met Newsbit ontvangen onze lezers een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. Bovendien betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.