Michael Saylor gelooft in een grote toekomst voor Bitcoin

HHenk 3 november 2023 18:47

Michael Saylor, voormalig CEO van MicroStrategy en een bekend gezicht in de Bitcoin-industrie, is zeer positief over de toekomst van de digitale munt. Zijn bedrijf heeft al meer dan 150.000 Bitcoin in bezit en hij gelooft in een sterke prijsstijging in de komende jaren.

MicroStrategy's grote inzet op Bitcoin

Een van de grootste aanhangers van Bitcoin in het bedrijfsleven is zonder twijfel Michael Saylor. Hij leidde MicroStrategy toen het bedrijf als eerste grote beursgenoteerde partij besloot Bitcoin te adopteren voor de bedrijfskas. Met zijn stijve houding heeft het bedrijf sinds 2020 meer dan 150.000 Bitcoin gekocht en blijft het grote investeringen doen in deze digitale munt.

Saylor's bullish kijk op de toekomst van Bitcoin

Saylor is enorm positief over de toekomst van Bitcoin en ziet miners als de belangrijkste verkopers op dit moment. Deze miners moeten hun Bitcoin wel verkopen om de operationele kosten te dekken. Echter, naarmate de technologie verbetert, kunnen deze kosten dalen, wat zou kunnen leiden tot minder verkoopdruk van de miners.

Volgens Saylor is de volgende stap voor Bitcoin de overstap van de zogenoemde 'crypto cowboys' naar de serieuze spelers op Wall Street. Hij gelooft dat dit een grote impuls zal geven aan de prijs van Bitcoin en het zal helpen om veel meer legitimiteit en stabiliteit te krijgen in de markt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.