Koersprognose voor Solana: Kan het naar de 520 dollar schieten?

CChristiaan 10 september 2023 00:26

Chris Burniske, een bekende analist en Ethereum-aanhanger, voorspelt een flinke koersstijging voor Solana. Volgens hem kan de koers van Solana tijdens de volgende bullrun mogelijk naar de 520 dollar stijgen, een stijging van ruim 2.500 procent vanaf het huidige niveau.

Bullrun kan Solana naar 520 dollar brengen

Chris Burniske, bekend in de cryptowereld en vooral bekend door zijn steun voor Ethereum, heeft een opmerkelijke voorspelling gedaan voor Solana. Volgens Burniske kan Solana tijdens de volgende bullrun mogelijk het dubbele van zijn hoogste koers ooit bereiken, die in november 2021 op 260 dollar stond. Hoewel Burniske toegeeft dat hij er naast kan zitten, blijft het een boeiende prognose voor degenen die in Solana hebben geïnvesteerd.

Solana behoudt sterke positie ondanks koersdaling

Ondanks de recente daling van Solana van zijn all-time high, blijft de cryptomunt aanzienlijke waarde behouden. Met een huidige marktkapitalisatie van 8,02 miljard dollar behoudt Solana een sterke positie in de top 10 van CoinMarketCap. Dit suggereert dat er nog steeds veel belangstelling is voor Solana en dat er wellicht nog hoop is voor het project.

Solana mogelijk superieur aan Ethereum in volgende bullmarkt

Hoewel Chris Burniske een groot voorstander is van Ethereum, gelooft hij dat Solana mogelijk beter zal presteren tijdens de volgende bullmarkt. Solana, bekend als een rivaal van Ethereum vanwege zijn focus op smart contracts, heeft volgens Burniske verschillende voordelen ten opzichte van Ethereum. Deze omvatten mogelijke stille productlanceringen, betere functionaliteit, lagere transactiekosten en meer transactiedoorvoer.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, maakt een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, dit extra aantrekkelijk. Nieuwe gebruikers die zich via een speciale link aanmelden, ontvangen niet alleen 10 euro gratis, maar betalen ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.