Kepler Cheuvreux past koersdoel ING aan

HHenk 10 oktober 2023 10:07

Kepler Cheuvreux heeft zijn koersdoel voor ING bijgesteld, waarbij het koopadvies intact blijft. De aanpassing komt voorafgaand aan de publicatie van de kwartaalcijfers door ING.

Koersdoel ING verlaagd

Analistenbureau Kepler Cheuvreux heeft een wijziging aangebracht in het koersdoel voor ING. Het nieuwe koersdoel bedraagt nu 18,70 euro, een verlaging van het eerdere doel van 20,00 euro. Ondanks de verlaging is het koopadvies voor ING wel gehandhaafd door het bureau.

ING's solide resultaten verwacht

ING zal op 2 november de kwartaalcijfers bekendmaken. Analist Benoit Pétrarque van Kepler Cheuvreux is optimistisch over wat we kunnen verwachten en voorspelt 'solide resultaten'. De precieze cijfers en hun impact op het aandeel zullen we echter pas op de dag van de bekendmaking weten.

Focus op kapitaaluitkering

De focus van beleggers ligt waarschijnlijk op updates met betrekking tot de kapitaaluitkering. Deze updates geven een indicatie van de financiële gezondheid van een bedrijf en zijn vaak een belangrijke factor voor beleggers bij het nemen van investeringsbeslissingen.

Kepler Cheuvreux anticipeert op een aankondiging van een aandeleninkoopprogramma door ING in november. Het bureau schat de waarde van dit programma op twee miljard euro. Aandeleninkoopprogramma's zijn vaak een teken van vertrouwen in de toekomstige groei van het bedrijf.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.