KBC Securities past koersdoel TKH Groep aan

HHenk 20 september 2023 10:37

KBC Securities heeft haar koersdoel voor de aandelen van de TKH Groep bijgesteld. Dit volgt na een recente roadshow met het bestuur van het bedrijf en aanpassingen in de waarderingsmethode van KBC.

Koersdoel TKH Groep verhoogd

In een recent rapport heeft KBC Securities haar koersdoel voor de TKH Groep aangepast. Dit was oorspronkelijk 56,50 euro, maar is nu verhoogd naar 62,20 euro. Interessant is dat het koopadvies voor de aandelen van het bedrijf ongewijzigd blijft. Dit geeft beleggers een duidelijk signaal over de verwachtingen van KBC voor de toekomstige prestaties van de TKH Groep.

Redenen voor koersdoelaanpassing

De aanleiding voor deze aanpassing van het koersdoel waren nieuwe inzichten op basis van een recente roadshow met het management van de TKH Groep. Hierbij heeft KBC Securities mogelijk nieuwe informatie ontvangen die hen heeft doen besluiten hun taxaties aan te passen. Daarnaast heeft KBC ook haar waarderingsmethode enigszins aangepast, wat eveneens tot de bijstelling van het koersdoel heeft geleid.

Na de aankondiging van de koersdoelwijziging reageerde de beurs positief. De aandelen van de TKH Groep stegen op woensdag met 1,7%. Hierdoor kwam de koers uit op 38,00 euro. Dit toont aan dat de markt positief reageert op de bijgestelde verwachtingen van KBC Securities.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.