Kan Ripple (XRP) naar 30 dollar stijgen? Een voorspelling gebaseerd op Ethereum's groeitrend

CChristiaan 6 oktober 2023 10:47

Crypto-analist EGRAG voorspelt een mogelijke stijging van Ripple (XRP) naar $30. Deze voorspelling is gebaseerd op de groeicurve van Ethereum (ETH), die ondanks eerdere uitdagingen een waardestijging van 58 keer heeft ervaren.

EGRAG voorspelt vergelijkbare groei voor XRP

Crypto-analist EGRAG onderzoekt de potentiële groei van Ripple (XRP) door de groeicurve van Ethereum (ETH) als vergelijkingsbasis te gebruiken. Ethereum, ondanks eerdere uitdagingen en controverses, heeft een indrukwekkende waardestijging van 58 keer gerealiseerd. EGRAG is van mening dat XRP het potentieel heeft om een soortgelijke groeitrend te ervaren.

Ethereum's fenomenale comeback

Ethereum heeft een turbulent jaar doorgemaakt in 2018, met een dramatische daling van $1.420 naar een dieptepunt van $80,9. Ondanks deze daling bleef Ethereum zich herstellen en maakte het een ongelooflijke comeback met een waardestijging van 5.815% - van de dieptepunt naar een piekwaarde van $4.700 in november 2021.

Potentiële waardestijging van XRP

Er is een mogelijkheid dat XRP hetzelfde succespad zou kunnen volgen als Ethereum. Als dat het geval is en XRP een groei van 58x vanaf de huidige waarde realiseert, zou de prijs kunnen stijgen tot een indrukwekkende $30,2, bijna een vertienvoudiging van zijn All Time High.

Hoewel de groeitrends en prijsstijgingen van cryptocurrencies zoals Ethereum en XRP veelbelovend kunnen zijn, is het cruciaal om te onthouden dat eerdere prestaties geen garantie zijn voor toekomstige resultaten. Beleggen in cryptocurrencies blijft, net als andere vormen van beleggen, een risico bevatten.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.