Is Shiba Inu op weg naar 1 euro? - Drie alternatieve crypto's met potentieel

HHenk 4 september 2023 15:52

Ondanks het succes van de recente Shibarium relaunch, lijkt de Shiba Inu koers in een dalende trend te zitten. Terwijl de vraag naar trending cryptomunten groeit, is het de vraag of Shiba Inu 1 euro kan bereiken of dat andere crypto's meer potentie hebben. In dit artikel belichten we drie van deze potentiële hoogvliegers.

Dalende trend in Shiba Inu koers

De koers van Shiba Inu nam na een korte opwaartse beweging een duikvlucht, ondanks de succesvolle relaunch van Shibarium vorige week. Hoewel er sprake was van een belangrijke mijlpaal - meer dan 1 miljoen wallets verbonden aan het nieuwe Layer-2 netwerk - lijkt de vraag naar SHIB te zijn afgenomen. De mogelijkheid dat Shiba Inu 1 euro bereikt, hangt af van verschillende factoren, waaronder een mogelijke hernieuwde interesse en verdere ontwikkelingen binnen het Shiba Inu ecosysteem.

Drie trending crypto’s onder de loep

Hoewel Shiba Inu nog steeds een prominente speler is in de cryptocurrency markt, zijn er drie opkomende crypto's die de aandacht van beleggers kunnen trekken. De eerste is Wall Street Memes ($WSM), een nieuwe crypto die zich richt op het versterken van kleine investeerders. Met een sterke gemeenschap en een succesvolle presale die al meer dan $25 miljoen heeft opgehaald, lijkt WSM een solide kanshebber. De tweede voorgestelde munt is Sonik Coin ($SONIK), een op Sonic The Hedgehog gebaseerde munt die hoopt een snelle stijging mee te maken na lancering op de exchanges. Tot slot wordt Launchpad XYZ ($LPX), een platform dat AI gebruikt om potentieel rendabele crypto-projecten te vinden, genoemd als een kansrijke investering.

De huidige daling van de Shiba Inu koers kan wellicht omkeren als er weer interesse in SHIB ontstaat. Deze opleving kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder positieve ontwikkelingen binnen het Shiba Inu ecosysteem en de algemene marktcondities. Een belangrijke factor die de interesse in Shiba Inu weer kan doen toenemen, is een mogelijke opwaartse beweging van Bitcoin. Het wachten is bijvoorbeeld op goed nieuws zoals de goedkeuring van de Bitcoin ETF van Grayscale, die uitgesteld is door de SEC (Securities and Exchange Commission).

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.