Is er een correctie op komst? Shiba Inu lijkt momentum te verliezen.

HHenk 10 augustus 2023 09:52

Hoewel de Shiba Inu cryptocurrency een sterke groei van 18 procent vertoonde in de laatste zeven dagen, zijn er signalen dat de munt mogelijk zijn momentum verliest en een marktcorrectie aanstaande kan zijn.

Momentum Shiba Inu lijkt te verliezen

Na een indrukwekkende prestatie de afgelopen weken, begint de Shiba Inu koers momentum te verliezen. De cryptocurrency had een sterke groei van 18 procent in de laatste zeven dagen, maar de huidige trends suggereren dat er een marktcorrectie op de horizon kan zijn. Dit is geen ongebruikelijk fenomeen in de financiële markten, waar assets na een sterke groei vaak een terugval ervaren.

Koersdalingen op komst voor Shiba Inu?

Dit weekend bereikte de Shiba Inu een koers van 0,0000105 dollar, maar op dit moment is de koers gedaald tot 0,000009619 dollar per stuk. Tot dusver zijn de bulls er nog niet in geslaagd de koers weer boven de 0,00001 dollar te krijgen. Iedere poging om de koers te verhogen bleek minder krachtig, wat vaak een voorbode is voor een correctie. Dit kan ook erop wijzen dat investeerders hun holdings verkopen om te profiteren van de recente prijsstijgingen.

Sentiment voor Shiba Inu blijft positief

Ondanks de huidige uitdagingen blijft het sentiment over Shiba Inu overwegend bullish. Volgens data van Santiment is het sentiment op dit moment zelfs op het hoogste punt in vier weken. Dit suggereert dat investeerders nog steeds optimistisch zijn over de cryptovaluta, ondanks de dalende activiteit op het netwerk sinds een piek op 20 juli 2023.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, heeft Newsbit een speciale deal met Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa. Nieuwe gebruikers die zich aanmelden bij Bitvavo ontvangen 10 euro gratis en betalen geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.