Is de Crypto Bull Run op komst? Signalen wijzen op mogelijke stijging

CChristiaan 24 september 2023 09:31

Na een periode van bearish trends in de cryptomarkt, wijzen bepaalde signalen op een mogelijke opleving. Deze suggesties zijn gebaseerd op recente ontwikkelingen zoals de Bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale en de verwachte Bitcoin halving in april 2024.

Bearish trend domineert, maar hoop blijft

De Bitcoin koers heeft in de afgelopen 24 uur weinig beweging laten zien, met een daling van slechts 0.10%. Ondanks dit bearish beeld biedt de 4-uursgrafiek wel een lichtpuntje. Er is namelijk één bullish argument te vinden. Of dit zal leiden tot herstel of niet, blijft de vraag. De koers staat momenteel op 26,596.20USD.

Een recentelijk herontdekte video toont Hal Finney, een vooraanstaand figuur in de Bitcoin-wereld, tijdens een cryptologie conferentie in Californië. In deze video, gemaakt 25 jaar geleden, bespreekt Finney de mogelijkheden van zero-knowledge proofs (ZK-proofs). Dit zijn wiskundige methoden om informatie te verifiëren zonder die informatie daadwerkelijk te tonen. Dit heeft interessante gevolgen voor de identiteit van Bitcoin ontwerper Satoshi Nakamoto.

Voorspellingen voor een nieuwe crypto bull run

Ondanks de huidige bearish trends in de cryptomarkt, is er optimisme onder investeerders over een mogelijke opleving. Een aantal factoren voedt deze hoop. Allereerst is er de Bitcoin ETF aanvraag van Grayscale, wat een positieve invloed kan hebben op de markt. Daarnaast is er de verwachte Bitcoin halving in april 2024. Beide gebeurtenissen kunnen een nieuwe Bitcoin bull run inluiden.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.