Is Bitcoin op weg om de Dollar te overtreffen? Voormalige BlackRock-directeuren geven inzicht in Bitcoin ETF voorspelling

CChristiaan 5 oktober 2023 18:47

Voormalige BlackRock-directeuren Steven Schoenfield en Martin Bednall hebben onlangs aangegeven dat ze verwachten dat de Bitcoin Spot ETF-aanvraag van BlackRock binnen 3 tot 6 maanden zal worden goedgekeurd. Ze voorspellen een instroom van $150 tot $200 miljard in de Bitcoin-markt na deze goedkeuring. Kan Bitcoin hierdoor de Dollar overtreffen?

Voorspelling goedkeuring Bitcoin Spot ETF

Steven Schoenfield en Martin Bednall, voormalige directeuren van BlackRock, hebben onlangs hun visie gegeven op de toekomst van Bitcoin. Ze voorspellen dat de goedkeuring van de Bitcoin Spot ETF-aanvraag van BlackRock binnen 3 tot 6 maanden een feit zal zijn. Dit zou een aanzienlijke instroom van kapitaal in de Bitcoin-markt betekenen, geschat op $150 tot $200 miljard. Deze ontwikkeling zou Bitcoin een stap dichter bij het belang van de Dollar kunnen brengen.

Sterke stijging Bitcoin koers

De Bitcoin koers laat positieve cijfers zien. De maand oktober begon sterk met een stijging van 5% in de afgelopen 7 dagen. Deze groei wordt verder versterkt door het optimisme dat is ontstaan als gevolg van de voorspellingen rond de Bitcoin Spot ETF door Schoenfield en Bednall. Op dit moment is de Bitcoin koers bijna $28.000, een stijging van bijna 9% in vergelijking met 30 dagen geleden.

Behalve de positieve ontwikkelingen rond de Bitcoin Spot ETF, introduceert een nieuw platform genaamd Bitcoin Minetrix een frisse wind in de wereld van Bitcoin mining. Het doel van Bitcoin Minetrix is om de Bitcoin mining markt te democratiseren en toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun financiële achtergrond. Het platform wil af van energie-intensieve apparatuur en overgaan naar cloud mining, door gebruik te maken van hun Stake 2 Mine mechanisme.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.