Impact van AI-platform van CM.com blijft beperkt in tweede helft van het jaar

CChristiaan 15 september 2023 11:26

Analisten verwachten dat de lancering van het AI-platform van CM.com in de tweede helft van dit jaar een beperkte invloed zal hebben op de omzet van het bedrijf. Desalniettemin zou het platform het aanbod van het bedrijf kunnen versterken.

Lancering AI-platform beïnvloedt omzet

Hoewel de lancering van het AI-platform van CM.com waarschijnlijk een beperkte invloed zal hebben op de omzet van het bedrijf in de tweede helft van dit jaar, kan het toch bijdragen aan het versterken van het aanbod van het bedrijf. Analyst Thymen Rundberg van ING is van mening dat het platform ondanks de jeugdige fase waarin het zich bevindt, bedrijven kan helpen efficiënter met hun klanten te communiceren.

Succesvolle pilot leidt tot lancering AI-platform

Nadat het met succes is getest onder een selecte groep klanten, heeft CM.com zijn gloednieuwe generatieve AI-platform officieel gelanceerd. Het platform is ontworpen om bedrijven te helpen efficiënter te communiceren met hun klanten, een functie die, ondanks het beperkte invloed op de omzet, toch waardevol kan zijn voor het bedrijf.

Ondanks de verwachte beperkte impact van het AI-platform op de omzet van CM.com in de tweede helft van dit jaar, heeft ING nog steeds een koopadvies voor het aandeel. Het koersdoel is vastgesteld op 12 euro, wat een optimistisch beeld geeft van de toekomstige prestaties van het aandeel.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.