Hoe Elon Musk de koersen van cryptos zoals BTC, ETH en XRP kan sturen

HHenk 1 oktober 2023 14:21

Kan Elon Musk, door zijn invloed en mogelijke uitbreiding van X als betalingsplatform, de crypto markt een boost geven? Zou hij Bitcoin weer naar de $70.000 kunnen brengen, net als in 2021? Dit artikel werpt licht op deze vraagstukken en geeft inzicht in de mogelijke toekomst van de crypto markt.

Geruchten over X als betalingsplatform

Er worden steeds meer vragen gesteld over de invloed van Elon Musk en zijn bedrijf X op de crypto markt. De geruchten over de mogelijke uitbreiding van X als betalingsplatform nemen toe, en veel investeerders anticiperen op een nieuwe 'crypto bull run'. Vooral omdat Musk zelf bekend is als een houder van Bitcoin, Ethereum en Dogecoin.

PayPal's invloed op de Bitcoin bull run

Een van de redenen dat Bitcoin in 2021 een krachtige stijging kon realiseren, was de ondersteuning van PayPal. Dit betalingsplatform ging Bitcoin ondersteunen, wat een trigger was voor een sterke stijging van de Bitcoin koers. In deze context speculeren veel mensen over de mogelijke invloed van een vergelijkbare zet van Musk met zijn bedrijf X.

Positieve koersverwachtingen voor grote cryptos

Ondanks een moeilijke start in september hebben de Bitcoin, Ethereum en XRP koersen de laatste 30 dagen een stijging weten te realiseren. De technische indicatoren, zoals de lange termijn moving averages en het MACD histogram, wijzen ook op positieve koersbewegingen. Dit sterke technische fundament, gecombineerd met de mogelijke invloed van Elon Musk, kan een grote invloed hebben op de toekomstige koersbewegingen van deze cryptos.

Het zijn niet alleen de grote, bekende cryptos die kunnen profiteren van een mogelijke bull run. Vaak zijn het juist de kleinere en nieuwere cryptos die, vanwege hun lage market cap, veel groeipotentieel hebben. Dit artikel bespreekt drie van de meest veelbelovende nieuwe cryptos van dit moment: Bitcoin Minetrix, Meme Kombat en TG.Casino.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.