Heeft Bitcoin Cash het potentieel om de 300 dollar te bereiken?

HHenk 19 september 2023 17:30

Bitcoin Cash verdedigde onlangs de koers van 180 dollar en claimde opnieuw het niveau van 220 dollar. Ondanks een daling richting de 218 dollar, geloven sommige analisten dat Bitcoin Cash de potentie heeft om te stijgen tot 300 dollar. Vooral de 'whales' lijken te investeren in Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash heeft potentieel voor groei

Bitcoin Cash heeft de afgelopen week een bewonderenswaardige prestatie geleverd door de koers van 180 dollar te behouden en vervolgens terug te stijgen naar het 220-dollar niveau. Hoewel de koers daarna is gedaald tot 218 dollar, geloven sommige analisten nog steeds in het potentieel van de munt om door te stijgen tot 300 dollar. Het is echter belangrijk op te merken dat dit optimisme niet universeel is en dat er nog steeds veel onzekerheid heerst over de toekomstige koers van de munt.

Hoewel de koers van Bitcoin Cash vorige maand een flinke klap kreeg, met een daling van 19 procent van 226 naar 184 dollar, bleven de zogenaamde 'whales' - grote investeerders die aanzienlijke hoeveelheden van de munt bezitten - optimistisch over de toekomst van de munt. Dit optimisme wordt weerspiegeld in de on-chain data, die aantoont dat whales die tussen de 1.000 en 100.000 Bitcoin Cash bezitten, een cruciale rol hebben gespeeld bij de wederopstanding van de munt.

Retail-publiek nog niet overtuigd van Bitcoin Cash

Ondanks de aanzienlijke investeringen van whales in Bitcoin Cash, lijkt het retail-publiek nog steeds op zich te laten wachten. De sociale dominantie van de munt, een maatstaf voor het percentage van het publiek op sociale media dat over een bepaalde munt praat, is recentelijk gedaald. Dit suggereert dat Bitcoin Cash nog steeds onder de radar van de meeste kleine beleggers vliegt, ondanks de recente koersstijgingen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.