Gaat Ripple (XRP) de 10 dollar bereiken na een neerwaartse trend?

HHenk 14 augustus 2023 11:02

Ondanks de recente daling in de koers van Ripple (XRP), blijven experts en investeerders optimistisch over het potentieel van de cryptomunt. Ze geloven dat een belangrijke stijging op handen is, als XRP erin slaagt een langdurige neerwaartse trend te doorbreken.

Vertrouwen in XRP ondanks neerwaartse trend

Hoewel de laatste tijd een daling in de koers van Ripple (XRP) is gezien, zijn investeerders en experts nog steeds optimistisch. Ze geloven dat als XRP erin slaagt zijn langdurige neerwaartse trend te doorbreken, er een aanzienlijke rally aan zit te komen. Deze trend is al jaren aan de gang, maar desondanks blijft het vertrouwen in het potentieel van XRP onverminderd sterk.

Gerennomeerde analist Alex Cobb ziet een aanzienlijke koersstijging voor XRP in het verschiet. Ondanks de aanhoudende negatieve trend, benadrukt Cobb dat investeerders nog steeds vertrouwen hebben in het potentieel van de cryptomunt. Volgens hem laat de huidige trend de veerkracht en het geduld van XRP-houders zien, die al bijna zes jaar wachten op een mogelijke uitbraak.

Voorspelde koersstijging naar $10

Cobb ziet de recente bewegingen in de koers van XRP als deel van een voorspelbaar patroon. Hij verwacht dat na een periode van neerwaartse trend, een krachtige opleving van de munt zal volgen. In zijn voorspelling stelt Cobb dat XRP zelfs een waarde van $10 zou kunnen bereiken. Gezien de huidige stand van $0,63, zou dit een aanzienlijke stijging betekenen.

Eerdere prestaties ondersteunen positief toekomstbeeld

Cobb baseert zijn optimistische voorspelling op eerdere groeiperiodes van XRP en op de recente prestaties van de cryptomunt. XRP heeft enkele opmerkelijke mijlpalen behaald, zoals het succesvol weerstaan van de SEC in een juridisch conflict, het verkrijgen van duidelijkheid over regelgeving en het opzetten van samenwerkingsverbanden met grote banken. Ondanks het verwachte tijdelijke dal in de koers, is Cobb ervan overtuigd dat XRP een sterke opwaartse beweging zal maken, potentieel tot $10.

Voor lezers die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld en misschien XRP of een andere crypto willen kopen, is er goed nieuws. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, één van de meest toegankelijke en gebruikersvriendelijke crypto beurzen in Europa, kunnen onze lezers profiteren van een exclusieve aanbieding. Bij aanmelding via Bitvavo krijgen ze niet alleen 10 euro gratis, maar betalen ze ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.