ForFarmers toont indrukwekkend herstel ondanks uitdagingen

HHenk 3 november 2023 08:17

Het veevoederbedrijf ForFarmers heeft in het derde kwartaal een aanzienlijke stijging van zijn onderliggende EBITDA laten zien, zelfs met dalende volumes. Dit, samen met de goedkeuring voor de verkoop van hun mengvoeractiviteiten in België en de aanstelling van een nieuwe interim-CFO, wijst op een positief momentum voor het bedrijf.

Sterk financieel kwartaal voor ForFarmers

ForFarmers, het toonaangevende veevoederbedrijf, heeft in het derde kwartaal een indrukwekkend financieel herstel getoond. Ondanks de dalende voedervolumes heeft het bedrijf een aanzienlijke stijging in de onderliggende EBITDA weten te realiseren. Dit benadrukt de kracht en het aanpassingsvermogen van het bedrijf in een uitdagende markt.

Belangrijke verkoop voor ForFarmers

ForFarmers heeft ook een belangrijke mijlpaal bereikt met de goedkeuring voor de verkoop van haar mengvoeractiviteiten in België. Deze transactie, die in oktober werd afgerond, toont aan dat het bedrijf zich blijft aanpassen en transformeren om haar marktpositie te optimaliseren.

In ander nieuws heeft ForFarmers aangekondigd dat Hans Kerkhoven zal optreden als interim-CFO. Kerkhoven, die op 27 november begint, zal de functie vervullen tot een nieuwe statutaire CFO is benoemd door de aandeelhoudersvergadering. Dit toont het vermogen van het bedrijf om hooggekwalificeerd personeel aan te trekken en te behouden.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.