Explosieve interesse in Solana's blockchain-smartphone door memeproject Bonk

HHenk 20 december 2023 07:03

De op blockchain gebaseerde Solana Saga-smartphone, die aanvankelijk slecht verkocht, is nu een ware rage. De smartphone, die volledig uitverkocht is, wordt op eBay aangeboden voor bedragen tot wel $5.000. De plotse populariteit wordt toegeschreven aan het succes van het Bonk-project.

Explosieve vraag naar Solana-smartphone

De vraag naar de Solana Saga-smartphone is onverwacht gestegen, met exemplaren die nu op eBay worden aangeboden voor bedragen tot wel $5.000. Dit is deels te danken aan de explosieve groei van het Bonk-project, een op Solana gebaseerd memeproject dat de afgelopen twee maanden een stijging van 10.000% in waarde heeft doorgemaakt.

Blockchain-compatibele smartphone

De Saga-smartphone van Solana onderscheidt zich door zijn blockchain-compatibiliteit. Dit houdt in dat gebruikers cryptocurrency veilig kunnen bewaren in de interne componenten van het apparaat. Daarnaast krijgen gebruikers toegang tot verschillende gedecentraliseerde toepassingen (dApps) die op de blockchain draaien.

Meer airdrops voor Saga-eigenaren

Na het succes van de Bonk-airdrop, hebben andere projecten binnen het Solana-ecosysteem ook airdrops en speciale beloningen aangekondigd voor eigenaren van de Saga-smartphone. Deze nieuwe ontwikkelingen hebben bijgedragen aan de toenemende vraag naar de Saga-smartphone.

Solana's blockchain heeft een indrukwekkende prestatie neergezet door Ethereum te overtreffen in dagelijks handelsvolume op gedecentraliseerde exchanges. Deze mijlpaal benadrukt de groeiende populariteit en acceptatie van Solana in de blockchain-wereld.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, biedt Bitvavo een speciale december deal. Wanneer u zich in december aanmeldt bij Bitvavo, ontvangt u een welkomstcadeau van €20 en betaalt u geen handelskosten over uw eerste €10.000 aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.