Ervaren Crypto-investeerder Koopt 76 Miljard Shiba Inu Tokens

CChristiaan 3 maart 2024 07:01

Een ervaren crypto-investeerder heeft zijn aandacht en kapitaal verlegd naar het Shiba Inu (SHIB) netwerk. Na een succesvolle investering in de PEPE meme munt, kocht de handelaar bijna 76 miljard SHIB tokens, met uitzicht op een potentieel hoger rendement.

Grootse aankoop SHIB tokens

De ervaren belegger, eerder succesvol met zijn investering in de PEPE memecoin, heeft zijn focus verlegd naar het Shiba Inu (SHIB) netwerk. Volgens Lookonchain, een platform dat transacties op het Ethereum (ETH) netwerk analyseert, kocht hij bijna 76 miljard SHIB tokens. Deze strategische zet benadrukt zijn geloof in het potentieel van memecoins binnen de crypto-markt.

Diversificatie in andere cryptocurrencies

Naast de massieve aankoop van SHIB tokens, breidde de investeerder zijn portfolio verder uit met andere opkomende cryptocurrencies. Hij investeerde in populaire GameFi-projecten zoals Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) en Gala Games (GALA). Dit suggereert een sterke toekomstvisie, met verwachtingen dat het Web3 gaming ecosysteem een sterke prestatie zal leveren in een toekomstige bull run.

Als je nieuw bent in de wereld van cryptocurrency en overweegt om Shiba Inu of een andere crypto te kopen, kan je profiteren van een exclusieve aanbieding. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen nieuwe beleggers een bonus van 20 euro en geen handelskosten over de eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is een geweldige kans om je crypto-avontuur te beginnen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.