Elon Musk ontkent plannen voor Twitter Cryptocurrencies

HHenk 5 augustus 2023 13:56

Elon Musk, de baas van Tesla en eigenaar van Twitter (nu X), weerlegt de geruchten dat Twitter een eigen cryptocurrency zal introduceren. Hij waarschuwt ook voor scams rondom valse 'X-Tokens'.

Geen eigen Twitter Cryptocurrency

Elon Musk, de CEO van Tesla en eigenaar van de social media gigant Twitter, nu X genoemd, heeft ontkend dat er plannen zijn voor een eigen cryptocurrency op het platform. Dit komt na aanhoudende geruchten en misinformatie over mogelijke crypto-integraties sinds de overname van Twitter door Musk.

Musk waarschuwt voor scams

Er is een toenemend aantal scams gemeld rondom de naamsverandering van Twitter naar X. Verschillende frauduleuze tokens claimen te zijn uitgebracht door X, terwijl dit in werkelijkheid niet zo is. Musk waarschuwt Twitter-gebruikers voor deze scams en benadrukt dat er geen 'X-token' bestaat.

Ondanks dat Musk ontkent dat Twitter een eigen token zal maken, blijft hij een fervent supporter van de meme-cryptocurrency Dogecoin. Sinds de overname van Twitter door Musk, hopen de supporters van Dogecoin op een integratie van de Dogecoin-blockchain op Twitter. Dit zou betekenen dat betalingen op Twitter in Dogecoin mogelijk zouden worden.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.