Einde van het cijferseizoen nadert: Laatste reeks bedrijfscijfers op komst

HHenk 10 maart 2024 14:16

Het cijferseizoen loopt op zijn eind, met nog maar een paar bedrijven die hun resultaten moeten presenteren. Onder deze bedrijven bevinden zich Pharming, Basic-Fit, Sif, Immobel, Syensqa, Solvay, Agfa-Gevaert, Titan Cement, GBL, Tessenderlo, Oracle, Lennar, Adobe, Groupon, Zalando en HelloFresh.

Einde cijferseizoen in zicht

Het einde van het cijferseizoen nadert, met slechts een paar bedrijven die nog hun resultaten moeten presenteren. Dit is een belangrijke tijd voor zowel bedrijven als beleggers, aangezien deze cijfers een duidelijk beeld geven van de financiële gezondheid en toekomstige richting van de organisaties. De bedrijfsagenda wordt steeds leger, wat aangeeft dat het cijferseizoen bijna ten einde is.

In Nederland zijn er nog drie bedrijven die hun resultaten moeten presenteren. Pharming en Basic-Fit openen hun boeken begin deze week, terwijl Sif zijn resultaten later deze week presenteert. De bedrijfscijfersagenda in België is iets voller, met bedrijven als Immobel, Syensqo, Solvay, Agfa-Gevaert en Titan Cement die hun laatste ontwikkelingen onthullen.

Volle macro-economische agenda

Naast de bedrijfscijfers is er ook een volle macro-economische agenda. Deze bevat belangrijke inflatiecijfers uit verschillende landen, zoals Nederland, de VS en Duitsland. Bovendien zullen er Britse werkloosheidscijfers worden gepresenteerd. Deze cijfers kunnen een grote invloed hebben op de financiële markten en het algemene economische klimaat.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.