Een Mix van Cryptomunten: Sommigen Dalen, Anderen Stijgen

HHenk 27 juli 2023 12:32

Ondanks het recente rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank, blijft de cryptomarkt overwegend stabiel. Hoewel Dogecoin een daling ondergaat, zien we bij andere cryptomunten zoals Solana, Stellar en Pepe een opvallende stijging.

Cryptomarkt Schudt Rente Schommelingen van zich Af

Na een verrassend nonchalante reactie op het rentebesluit van de Federal Reserve, zagen veel cryptomunten een korte schommeling in hun waarde. De markt herstelde echter snel en zette zijn gestage stijging voort. Ondanks de veranderingen in de rente, ziet vrijwel de gehele top 100 van cryptomunten er groen uit, met veel munten die meer dan 10% in waarde stijgen.

Bitcoin Houdt Stevig Stand Ondanks Rente Verhoging

Bitcoin bleef enigszins onaangedaan door de renteverhoging van de Federal Reserve, waarbij de koers vlak boven $29.000 bleef. De markt had al rekening gehouden met de verhoging, waardoor de impact op de koers minimaal was. Hoewel er enige schommeling was, was er geen significante uitbraak.

Ethereum Ziet Sterke 24-Uur Stijging

Ethereum zag in de afgelopen 24 uur een sterkere stijging dan Bitcoin, hoewel het wel weerstand ondervindt rond de $1.880. Ondanks deze weerstand staat ETH met $1.879 vandaag 1,3% in de plus.

Solana Steelt de Show met Aanzienlijke Stijging

Solana maakte een opmerkelijke sprong en is vandaag de grote winnaar in de top 10 van cryptomunten. SOL zag een aanzienlijke stijging en staat met $25,3 vandaag maar liefst 7,6% in de plus.

Terwijl de meeste cryptomunten in de top 10 stijgen, is Dogecoin de uitzondering. Ondanks een eerdere stijging deze week, daalde de waarde van DOGE vandaag met 1,5% naar $0,0788.

Binnen de top 100 van cryptomunten zijn Stellar en Synthetix de sterkste stijgers van de dag. Stellar steeg met ruim 14% naar $0,161. Synthetix is de grootste winnaar van de dag en steeg bijna 16% naar precies $3.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.